Emeklilerin Resim Sergisine Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'ne gelerek haftanın belirli günlerinde resim çalışmasına katılan ev hanımı ve emekli öğretmenler ile emekli askerlerden oluşan 19 vatandaş yaptıkları resimleri bir karma sergi ile beğeniye sundular.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’ne gelerek haftanın belirli günlerinde resim çalışmasına katılan ev hanımı ve emekli öğretmenler ile emekli askerlerden oluşan 19 vatandaş yaptıkları resimleri bir karma sergi ile beğeniye sundular.

 

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde haftanın 2 günü boş vakitlerini değerlendirmek için resim çalışmasına katılan ev hanımı, emekli öğretmen ve emekli askerler yaptıkları en iyi resimleri karma bir sergiyle beğeniye sundu. 19 emeklinin yaptığı eserlerin 5 gün boyunca teşhir edileceği belirtilirken, 40 eser ilgiyle izlendi. Açılışa Fethiye Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Halime Ok, Kültür Merkezi Müdürü Muammer Şahin,resim kursiyerleri ile yakınları da katıldı.  Resim Öğretmeni Nurdan Karakaş Genç, 11 Aralık tarihine kadar açık kalacak sergide yağlı boyadan, guaj boyaya kadar değişik şekilde yapılmış eserlerin bulunduğunu, haftanın 2 günü iki ayrı grupta çalışmaların devam ettiğini söyledi. 19 kursiyerin eserinin yer aldığı sergide 40 eser bulunuyor diyen Nurdan Karakaş Genç, “Resim severleri bu sergiye bekliyoruz. Kursiyerlerimizin çoğunluğu emekli öğretmen ve emekli asker” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN