Eski Eşinin Kocasını Öldürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 yıl önce ayrıldığı karısının bir aylık eşini semt pazarının ortasında av tüfeği ile öldürdü. Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 yıl önce ayrıldığı karısının bir aylık eşini semt pazarının ortasında av tüfeği ile öldürdü.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 yıl önce ayrıldığı karısının bir aylık eşini semt pazarının ortasında av tüfeği ile öldürdü. Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 yıl önce ayrıldığı karısının bir aylık eşini semt pazarının ortasında av tüfeği ile öldürdü.

Fethiye'nin Tuzla mahallesinde kurulan salı pazarında tezgah açan bir aylık yaşlı çifte eski koca av tüfeği ile ateş açtı. Olayda 81 yaşındaki Muammer Öztop kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Pazar yerinde dehşet saçan olaydan hemen sonra kaçmaya kalkan saldırgan eski koca polis ve vatandaşların kovalamacası sonrası yakalanarak Fethiye ilçe emniyet müdürlüğüne götürülüp gözaltına alındı. Saldırgan eski eşin kullandığı av tüfeği olay yerine 25 metre uzaklıkta yakalandığı yerde bulundu.

İddialara göre; 50 yaşındaki Hülya Huylu bir aydır imam nikahlı olarak yaşadığı 81 yaşındaki Muammer Öztop ile her hafta geldiği Salı pazarında tezgah açıp saat satmaya başladı.

Öğlen saatlerinde Hülya Huylunun 3 yıl önce ayrıldığı eski eşi Mehmet Ertuğrul (46) av tüfeği ile tezgaha yaklaşıp ayrı ayrı iki el ateş etti.

Muammer Öztop bir anda kanlar içinde yere yığıldı. Pazar yerinde büyük bir panik yaşanırken vatandaşlar 112 acil ambulanstan yardım istedi. Ateş eden Mehmet Ertuğrul elinde av tüfeği ile kaçmaya başladı.  Okullar bölgesinde bulunan Yunus Ekipleri ile o anda pazarda bulunan bir sivil polis ve vatandaşlar kaçan saldırganın kovalamaya başladı. Şüpheli Mehmet Ertuğrul'un üzerine atlayan sivil polis ve vatandaşlar şahsı etkisizi hale getirip yere yatırdılar.

Saldırgan göz altına alınıp olay yerinde uzaklaştırılırken ağır yaralanan Muammer Öztop'a 112 acil sağlık ekipleri ilk müdahaleyi ve kalp masajı yaparak yaşatamaya çalıştı. 81 yaşındaki Muammer Öztop kaldırıldığı Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alıp Muammer Öztopun birlikte saat sattığı Hülya Huyluyu ifadesini almak üzere karakola götürdü.

3 Yıl Önce Ayrıldık

Polis tarafından emniyete götürülen Hülya Huylu gazetecilerin sorusu üzerine, Ateş eden eski eşim. 3 yıl önce boşandık bizi sürekli tehdit ediyordu. Polisten koruma istedik. Ancak henüz olmadı. Eşim ile tezgahta saat satıyorduk,  iki el sıktı beni de vuracaktı geriye çekildim. Bu eşimle evleneli bir ay oldu dedi.

Biz Yakaladık

Fethiye Salı pazarı esnaflarında Ferhat Bölük; tüfekle adama ateş etti. Adam yıkılıdı, bir fişek daha taktı bir daha sıktı. Ondan sonra kaçamaya başladı. Bir polis abi silahını çıkarıp yere yatırdı birlikte yakaladık dedi.

Vatandaşlar Tepki Gösterdi

 

Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlar artık pazarada gelemeyeceğiz alış veriş yapamayacağız diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN