11 Yıl Haberleri

11 Yıl Haberleri

Seydikemer’de 11 Yıl Hapis Cezası İle Aranıyordu, Yakalandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 11 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.

Muğla’da 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Tutuklandı

Muğla’da 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranması bulunan şahıs yakalandı.

Fethiyeli Kadın Şoför 11 Yıldır Yollarda

Fethiye’de yaşayan kadın taksi şoförü Fatma Yaşar, 11 yıldır ‘Sarıkız’ isimli taksisiyle direksiyon başında taksicilik yapıyor. Yaşar, taksicilik deneyimini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

HAKKINDA 11 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS JANDARMAYA TAKILDI 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti suçundan 11 yıl hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. 

11 YIL HAPİS CEZASIYLA ARANIYORDU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 11 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan E.T. isimli şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

MUĞLA'DA UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla'da uyuşturucudan 11 yıl 8 ay kesinleştirilmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

11 YIL HAPİS CEZASI İLE ARANAN UYUŞTURUCU TACİRİ MARMARİS’TE YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda hakkında 11 yıl hapis cezası ile aranan uyuşturucu madde taciri M.T Marmaris'te yakalandı.

5 AYRI SUÇTAN ARANIYORDU, BODRUM’DA JANDARMAYA YAKALANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 5 ayrı suçtan 11 yıl 5 ay aranması bulunan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

FETHİYE’NİN TERSANE SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Çiftlik Belediyesi tarafından 2011 yılında özel yat çekek ve imalat alanı olarak planı onanmış 150 dönümlük alanda 10 yılı aşkındır mağduriyet yaşayan tapu maliklerinin ,2020 yılındaki emsal verilerek yapılaşma koşullarının belirlenmesi talebiyle, Fethiye Belediyesi’ne verdiği dilekçe Fethiye Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda görüşülerek kabul edildi.

Marmaris Belediyesi’nin eski başkanları unutulmadı

Marmaris Belediyesi 11 yıl önce vefat eden eski başkanlarından İsmet Karadinç'in ölüm yıl dönümünde, Karadinç'i ve ebediyete göç eden belediye başkanlarını unutmadı. Belediye, başkanlar için lokma dağıttı.

Bensu’nun katilinin cezası belli oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde Bensu Narlı'yı av tüfeği ile öldüren sanık müebbet hapis cezasına çarptırılırken, sanığa yardım ettiği iddia edilen arkadaşına ise 11 yıl hapis cezası verildi.

Dalaman Akköprü Barajından milli ekonomiye 'dev' katkı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2011 yılında hizmete alınarak enerji üretiminde büyük katkı sağlayan Muğla Dalaman Akköprü Barajı, milli ekonomiye 1 Milyar 353 Milyon 612 Bin liralık fayda sağladı.

“Siyasi Hayatta Hak Ettiğimiz Yeri Almalıyız”

Atatürk Devrimleri'nin en önemlilerinden birisi olan kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkının tanınmasının yıl dönümü nedeniyle Beşkaza Meydanı Atatürk anıtı önünde tören düzenlendi. Büyük Önder Atatürk tarafından 5 Aralık 1934 tarihinde; Anayasa ve Seçim Kanunu’nda yapılan yasa değişikliği ile kadınların ilk kez oy kullanmasının ve aday olabilmesinin önü açıldı. Bu yasa ile Türkiye Cumhuriyeti; Fransa ve İtalya'dan 11 yıl, Romanya'dan 12 yıl, Bulgaristan'dan 13 yıl, Belçika'dan 14 yıl, İsviçre'den ise 36 yıl önce kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanımış oldu. 5 Aralık kadına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının kabulünün yıldönümü nedeniyle; Beşkaza Meydanı Atatürk anıtı önünde tören düzenlendi. Törene yoğun bir katılım oldu.

Turizmde Öğrenci-Sektör Buluşması

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinin 11 yıldır sürdürdüğü ‘Sektör-Öğrenci Buluşması Fuarı’na 100’ün üzerinde turizm firması katıldı. Öğrencilere staj ve iş imkânı sağlayan fuarda öğrenciler stantlarda iş ve staj başvuru formu doldurdu.