18 Mart Haberleri

18 Mart Haberleri

Muğla Valisi Akbıyık Şehit Aileri Ve Gaziler İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Muğla Valiliği ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı çerçevesinde şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verildi.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Marmaris’te 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri sürüyor. Sahil Güvenlik Botu TCSG 904 18 Mart vesilesi ile ziyarete açıldı, Atatürk anıtına çelenk sunuldu, kültür merkezinde şiirler okundu, tiyatro oyunu sergilendi.

Seydikemer’de Çanakkale Destanı’nın 109’uncu Yıl Dönümü Kutlandı

Kahraman Mehmetçiğin 109 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek şehit kanlarıyla yazdığı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü Seydikemer'de gururla kutlandı.

Kökten, Anma Programına Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. yıldönümü kapsamında düzenlenen törenlere katılım sağladı.

Fethiye’de Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı Kutlandı

Fethiye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Fethiye Kaymakamı Ertaş’tan “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için mesaj yayımladı.

Başkan Gürün 18 Mart mesajı yayınladı

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için bir mesaj yayımladı.

Fethiye Belediyesi’nden otizmli bireyler için özel merkez

Fethiye Belediyesi, otizm konusuna dikkat çekmek için örnek bir projeye imza atıyor. Özellikle otizmli çocukların akranlarıyla zaman geçirip, sosyal etkinliklerini çoğaltarak eğlenmelerini ve toplumla kaynaşmalarını amaçlayan Otizm Parkı'nın temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü yapılacak.

KARAÇULHALILARDAN ANLAMLI ETKİNLİK

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi. Dernek binasında gerçekleştirilen programa ilgi yoğun oldu.

KARAMAN’DAN ŞEHİT ANNESİ KAYABAŞ’A ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle Şehidimiz Hüseyin Kayabaş’ın kıymetli eşi Seher Kayabaş’ı ziyaret etti.

ŞEHİTLER ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE ANILDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü' dolayısıyla düzenlenen törende Çanakkale şehitleri düzenlenen çeşitli törenler ile anıldı.

ŞEHİTLER DUALARLA YÂD EDİLDİ

 Ortaca ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü programı Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda gerçekleşti. Törenin ardından İlçe protokolü tarafından şehitlik ziyareti gerçekleşti. Ortaca’lı şehit Ünal Daka’nın mezarına protokol tarafından çiçek bırakıp dua edildi.

SEYDİKEMER’DE ÇANAKKALE DESTANI’NIN 108’İNCİ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Seydikemer’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Kahraman Mehmetçiğin 108 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek şehit kanlarıyla yazdığı şanlı zafer Seydikemer'de gururla kutlandı.

GAZİLER DERNEĞİ’NE 18 MART ZİYARETİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yılı nedeniyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

ÖZER OLGUN’DA ANLAMLI TİYATRO

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl dönümü nedeni ile öğrenci ve öğretmenler “kınalı kuzular” isimli oratoryoyu sahneledi. 

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE DENİZ ZAFERİNİN 108. YILI KUTLANDI

Fethiye’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yılı çeşitli tören ve etkinliklerle kutlandı.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

Muğla'da '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü' dolayısıyla düzenlenen törende Çanakkale şehitleri dualarla anıldı.

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ PROGRAMI MARMARİS'TE ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümü münasebeti ile Muğla’nın Marmaris ilçesinde çelenk sunma töreni yapıldı.

KAYMAKAMLIKTAN LOKMA HAYRI

Fethiye Merkez Camii’de Cuma namazı sonrası 18 Mart Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın katılımlarıyla lokma dağıtıldı. 

BAŞKAN UZUNDEMİR’DEN 18 MART MESAJI

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108.yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

BAŞKAN OKTAY'IN ÇANAKKALE ZAFER MESAJI

Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümü ve 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Tüm imkansızlıklara rağmen kazanılan bu zafer, ‘Çanakkale Geçilmez' gerçeğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir” dedi.

BAŞKAN GÜMÜŞ’TEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 108. Yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı. 

BAŞKAN KARACA’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

18 MART RESİM YARIŞMASI'NDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLÜNÜ ALDI

Muğla'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinliğinde düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANISINA SATRANÇ TURNUVASI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıl dönümünde Satranç Turnuvası düzenleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi 25 ilden gelen 256 sporcuyu bir araya getirdi.

OT YEMEKLERİ FESTİVALİ BAŞLIYOR

Göcek Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Göcek Ot Yemekleri Festivali bu yıl 18 Mart Cumartesi günü başlayacağı belirtildi.

MSKÜ kadın ve erkek basketbolcuları şampiyon

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Kocaeli Üniversitesi Kampüsü'nde düzenlenen Basketbol 1. Lig müsabakaları sona erdi. 4-8 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi ile Basketbol 1. Ligi Şampiyonluğu için mücadele etti.

TÜRKÜLERLE TÜRKİYE’M

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Türkülerle Türkiye’m programı düzenlendi.18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı için düzenlenen etkinliğe vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Şubesi Türk Halk Müziği Korusu eşliğinde ilerleyen konser şarkılar ve türküler eşliğinde devam etti. Gelenlerin keyifli dakikalar yaşadığı konser etkinliğe katılan misafirlerin halay çekmesi ile sona erdi.