3 Eylül Haberleri

3 Eylül Haberleri

Muğla’da araç sayısı bir ayda 11 bin 907 arttı

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 Eylül ayı sonu itibari ile Muğla’daki araç sayısı ve artışları yayımladı.

Fethiyespor Maçına Damga Vurmuştu, 1 Ay Sonra Maç Yönetebildi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

İşitme engelliler için kafe açıldı

23 Eylül Cumartesi günü Bodrum Belediyesi destekleriyle Marmara İşitme Engelliler Derneği bünyesinde işitme engelli bireyler için Sessiz Kafe açıldı.

Halil Menteşe’nin çok yönlü kişiliği ele alındı

Milas Belediyesi 14. Sanat Edebiyat Günleri kapsamında düzenlenen İki Zamanın Politikacısı Halil Menteşe Sempozyumu, 23 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

CHP Muğla İl Kongresi Ertelendi

23 Eylül Cumartesi günü yapılması planlanan CHP Muğla İl Başkanlığı kongresinin, 1 Ekim Pazar gününe ertelendiği açıklandı.

Fethiyespor, bu hafta kiminle oynayacak?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Somaspor’u ağırlayacak. Mücadele, 23 Eylül Cumartesi günü 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Seydikemer Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Seydikemer Belediyesi tarafından 23 Eylül Cumartesi günü Muğla Boks Şampiyonası düzenleniyor.

1.Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Başlıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda  Fethiye’nin yöresel ürünlerini, dünya çapında tanıtma yolunda ilk adımın atılacağı, Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali, 22-23 Eylül tarihlerinde, saat 17.00 – 22.00 saatleri arasında  Fethiye Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.

Motorin ve benzine zam geliyor

Motorine 1,50 TL'lik zam için tarih belli oldu. Zammın 13 Eylül Çarşamba saat 00.01’den itibaren geçerli olacağı belirtiliyor.

CHP İl Başkanı Hüseyin Erol Adaylığını Açıkladı

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, 23 Eylül’de yapılacak il kongresi öncesinde adaylığını açıkladı. 

Muğla BİLSEM öğrencisi Uluslararası Kongreye davet edildi

İki yıl önce Uluslararası İngilizce Matematik Caribou Sınavında dünya birincisi olan, Muğla Bilim ve Sanat Merkezi 8. sınıf öğrencisi Hilalsu Baş, Ankara Üniversitesi tarafından 20-23 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Eğitim Kongresi'ne davet edildi.

“Fethiye Kitap Günleri” Özer Olgun Kültür Merkezi’nde

Fethiye Edebiyat Grubu tarafından Fethiye Belediyesi katkılarıyla düzenlenen “Kitap Günleri” programı 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde olacak.

Fethiyespor Sezonu 3 Eylül’de Açıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, gerçekleştirdiği transferler ile yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Fethiyespor Açılışı İnegöl’de Yapacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 3 Eylül Pazar günü lige İnegölspor deplasmanında merhaba diyecek.

DANIŞTAY ZEYTİNLİKLERİ MADENCİLİĞE AÇAN YÖNETMELİĞİN YÜRÜTMESİNİ DURDURDU

Danıştay Sekizinci Dairesi, 1 Mart 2022 tarihinde Resmî Gazete’de yayınlanan zeytinlik sahaları madencilik faaliyetlerine açan yönetmelik değişikliğinin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun’un açtığı dava hakkında 13 Eylül 2022 tarihinde kararını açıkladı. 

AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM

3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere; benzin grubunda 1,51 TL, motorin grubunda ise 2,41 TL fiyat indirimi bekleniyor.

Menteşe Belediyesi’ne Tarihi Kentler Birliği’nden 3 ödül

Menteşe Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından 23 Eylül 2021 tarihinde İstanbul’da 20’ncisi düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında ‘Başarı Ödülü’ aldı.

Bodrum edebiyat atölyesi günleri’ başladı

Bodrum Belediyesi ve Edebiyat Atölyesi Dergisi işbirliği ile düzenlenen, 13 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'Bodrum Edebiyat Atölyesi Günleri' başladı.

Girgin; 'Artık İhaleyi Alanlar İhaleyi Dağıtsın Mantığına Geçtiler'

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, 3 Eylül 2021 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Abdülkerim Murat Atik’in atanmasını, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a sordu. Girgin tepkisini "Artık ihaleyi alanlar ihaleyi dağıtsın mantığına geçtiler" sözleriyle dile getirdiler.

Kültür ve sanatın kalbi Bodrum’da atacak

Bodrum Belediyesi ile Edebiyat Atölyesi Dergisi iş birliği ile 13 Eylül-2 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan 'Bodrum Edebiyat Atölyesi Günleri' kentte kültür ve sanat şöleni yaşatacak. Birbirinden değerli yazar, sinema emekçisi ve edebiyatçı, düzenlenecek atölye ve söyleşilerde sanatseverlerle buluşacak.

Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu için ringe çıkacak

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu'nun Gürcistanlı Rakibi Paata Varduashvılı'nin Covid-19 Testinin Pozitif çıktığı için (UBO)Federasyonun kararına göre Altın Kemer Kubilay Alcu' ya geçmiş, rakibe de 1 buçuk ay zaman verilmişti. Boksör Alcu, 3 Eylül Cuma akşamı Cafer Ağa Spor Salonu’nda Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu Unvan maçı için ringe çıkacak.