3600 Ek Gösterge Haberleri

3600 Ek Gösterge Haberleri

Türk Büro-Sen’den 3600 Ek Gösterge Açıklaması

Türk Büro-Sen Muğla Şube Başkanlığı tarafından 3600 ek gösterge konusunda basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasında 3600 ek gösterge denilen, devlet memurlarına ek gösterge artışı düzenlemesinin yalnızca belli meslek grupları için öngörülmesinin ve dar bir kapsamda ele alınmasının var olan sorunları çözemeyeceği ifade edildi.

Uçak Yatağan’da okulları ziyaret etti

Yatağan ilçesindeki okul ve kurumları ziyaret eden Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak ilave ödeme, 3600 ek gösterge ve meslek kanunu hakkında açıklamalarda bulundu.

Demir: “Milyonlar, CHP iktidarında hakkını alacak!”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ilçe binasına "3600 ek gösterge Memur Hakkını Alacak" yazılı pankart astırdı.

Demir; “Memurlarımız, İktidarın Samimiyetine Güvenmiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, genel merkezin memurlara 3600 ek gösterge konusuna ilişkin olarak iktidara yaptığı eleştiri ve çağrıya destek verdi.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ; “3600 ek gösterge için milyonlarca memur CHP iktidarını bekliyor”

Toplantıda konuşan CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, “Bugün ülkenin her yerinde 3600 Ek Gösterge hakkı için yıllardır bekleyen, milyonlarca memurumuzun sesi olmak için buradayız” dedi.