51 Haberleri

51 Haberleri

Datça’da 51 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında iki ayrı düzensiz göçmen olayında lastik botlardaki motor arızası nedeniyle yapılan yardım çağrısı sonrası 51 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Muğla Büyükşehir 10 Yılda 651 Km Kanalizasyon Hattı Yaptı

Muğla’nın 13 ilçesinde alt ve üst yapı yatırımlarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi 2014-2024 yılları arasında il genelinde 650 km kanalizasyon hattı çalışması yaptı.

Karaca, Fethiyespor’lu Futbolculara Başarılar Diledi

Muğla’nın Fethiye ilçesi 510. Sokak üzerinde yer alan çeşitli lezzetlerin bir arada sunulduğu ‘Fethiye Sokak Lezzetleri’ açılışına Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’da katılım sağladı. Karaca, açılışta denk geldiği Fethiyespor futbolcularından Sezer Özmen ile Şahan Akyüz’e sezonun geri kalan maçlarında başarılar diledi.

2023 Yılında Seydikemer’in Nüfusu Kaç Kişi Oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını açıkladı. Seydikemer’in nüfusu 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla toplam nüfus 65 bin 851 oldu.

Büyükşehir’den Üreticilere 151 Bin 780 Fidan Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticilere destek sağlamak ve tarımsal üretimi arttırmak için il genelinde bugüne kadar 151 bin 780 meyve fidanı dağıtımı yaptı.

51 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kaçakçısı gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki 5 operasyonda 87 düzensiz göçmen kurtarılırken, 51 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kaçakçılığı şüphelisi de gözaltına alındı.

Songül öğretmenin 51 yaşında gelen ikiz bebek sevinci

Muğlalı 51 yaşındaki öğretmen Songül ve eşi Sit Nur bebek özlemini 51 yaşında yaşadı. Tüp bebek yöntemiyle anne olmanın sevincini yaşayan, Songül öğretmen ve eşinin bebek özlemi Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde son buldu.

Muğla Eylül ayında 84 milyon dolar ihracat gerçekleştirdi

Muğla'nın da içinde bulunduğu Ege İhracatçı Birlikleri Eylül ayında 1 milyar 515 milyon dolar olarak ihracat gerçekleştirdi. 2023 yılının ilk 9 aylık döneminde ise 13 milyar 688 milyon dolarlık ihracata imza atıldı.

İki ayrı yolcu gemisi, 2 bin 551 turist getirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen iki ayrı yolcu gemisi, 2 bin 551 turist getirdi.

51 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 51 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Taksimetre Güncelleme Yoğunluğu

Ulaşıma yüzde 51 zammın yapıldığı Fethiye’de taksimetre güncelleme yoğunluğu yaşanıyor.

Toplu Taşımaya Yüzde 51 Zam!

İstanbul'da toplu taşıma ücretlerine yüzde 51,52 oranında zam yapıldı.

Teknesinde Hayatını Kaybetti

Bodrum’da deniz turizmi işi yapan 51 yaşındaki Ercan Üçer, teknesinde vefat etti. Üçer’in kalp krizi sonucu vefat ettiği değerlendiriliyor.

Bin 651 Ton Su Takviyesi

Bodrum Belediyesi tarafından rutin temizlik çalışmaları yanında sıcak havalar sebebiyle yaban hayvanlarının yaşam alanlarına su takviyesi yapılıyor.

Bodrum’da büyük tenis heyecanı

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlenen Diamond of Skopje T 400 Masters Tenis Turnuvası, Türkiye genelinden büyük ilgi gördü. Turnuvaya 514 tenisçi katıldı.

Seçim günü hava nasıl olacak?

Türkiye, 28 Mayıs’ta 13.Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidiyor. Fethiye’de 129 bin 515 seçmen ikinci seçimde tekrar oy kullanmak için sandığa gideceği Pazar gününde hava durumu nasıl olacak?

FETHİYE YABANCILARIN DÜĞÜN MERKEZİ OLDU

Muğla'nın Fethiye ilçesi 2022 yılında yabancı uyruklu vatandaşların evlenme merkezi oldu. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi hem balayı hem de nikah ve düğün için Fethiye'yi tercih eden 25 ülkeden 513 yabancı uyruklu vatandaş Fethiye'de dünya evine girdi. Geçen yıla göre 3 kattan fazla yabancı evliliğin yaşandığı Fethiye'de evlenen yabancılar balayını da burada geçirdi.

KAMYONET TRAKTÖRE ÇARPTI: 1 ÖLÜ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, kamyonetle çarpıştıktan sonra yoldan çıkarak devrilen traktörün sürücüsü Önder Akar (51) olay yerinde hayatını kaybetti.

KIZIYLA BERABER AYNI ÜNİVERSİTEDE EĞİTİM GÖRÜYOR

Muğla'nın Fethiye'nin ilçesinde turizm işletmeciliği yapan 51 yaşındaki Tarkan Sapmaz, hayalini kurduğu üniversite eğitimini,18 yaşındaki kızı Mine ile birlikte gerçekleştiriyor.

JANDARMADAN ‘GÜVEN VE HUZUR' UYGULAMASI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ‘Aranan şahıs ve çalıntı araçlara yönelik huzur güven uygulaması' gerçekleştirdi. Uygulamaya 447 Jandarma personeli katıldı. Uygulamada, 10 bin 440 şahıs sorgulanırken, 2 bin 515 araç kontrol edildi.

MUĞLA’DA 51 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 51 şahıs yakalandı.

BEKLENEN İNDİRİM GELDİ 

Benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş fiyat indirimi geldi.

AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM

3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere; benzin grubunda 1,51 TL, motorin grubunda ise 2,41 TL fiyat indirimi bekleniyor.

Yunan Sahil Güvenliği, yelkenli tekneyi taciz etti, Türk askeri “rotanızı değiştirmeyin, tam yol ileri” dedi

İstanbul'da başlayan Bodrum'da son bulan 51. Deniz kuvvetleri kupası uluslararası açık deniz yat yarışını Yunan askerleri Bodrum açıklarında taciz etti. Türk Sahil Güvenlik ekipleri tacizi edilen tekneye anons geçerek 'Dümeninizi kırmayın, rotanızı değiştirmeyin, yarış bırakmayın, tam yol ileri' diyerek Yunan askerini püskürttü.

Muğla’ya 5 ayda 438 bin 511 turist geldi

Tüm dünyada Covid-19 önlemlerinin gevşetilmesi ve uluslararası hava trafiğindeki kısıtlamanın kaldırılmasından sonra Muğla'ya bu yılın ilk 5 aylık döneminde 2021 yıllarına oranla gelen turist sayısında yüzde 855 artış yaşandı.

Özel Fethiye İzmir Uzay Kampında

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 5 ve 6.sınıf öğrencilerinden oluşan 51 öğrenci ve 4 öğretmen ile 13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde İzmir Uzay Kampı gezisi düzenlendi.

LPG’YE 65 KURUŞLUK ZAM

5 Nisan tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LPG’ye 65 kuruş zam geldi. Fiyat artışının ardından LPG'nin litresi Fethiye'de 11,51 liraya yükseldi.

MAPA VE ŞAMANDIRA İHALESİ ESKİ VEKİLİN

Osmanağa,Günlük,Boynuzbükü ve İnceburun koylarında tekne bağlamak için yapılarak işletilmesi için bir buçuk metrelik 99 mapa ile deniz üstünde yüzen 75 metrekarelik 59 şamandıra ihalesi yapıldı.Pazarlık usulü yapılan ihaleyi 12 milyon 510 bin lira bedelle Eski Milletvekili Süleyman Bölünmez’in aldığı ifade edildi.

Benzine Yine Zam

3 Mart’tan itibaren geçerli olmak üzere benzine 88krş, motorine ise 1 lira 51 kuruş pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde zam yapıldı.

Fethiye’de akaryakıt zammı trafiği

KDV yani vergi indiriminin akaryakıt fiyatlarında da uygulanarak benzin ve motorinin fiyatının 13 TL'nin altına düşeceğini tahmin eden araç sahiplerine kötü haber geldi. Akaryakıtta indirim bekleyen vatandaşlar benzinin litresine 1 lira 61 kuruş, motorinin litresine 1 lira 51 kuruş zam yapılınca akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşturdu.