51 Yaşında Haberleri

51 Yaşında Haberleri

Songül öğretmenin 51 yaşında gelen ikiz bebek sevinci

Muğlalı 51 yaşındaki öğretmen Songül ve eşi Sit Nur bebek özlemini 51 yaşında yaşadı. Tüp bebek yöntemiyle anne olmanın sevincini yaşayan, Songül öğretmen ve eşinin bebek özlemi Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde son buldu.

Teknesinde Hayatını Kaybetti

Bodrum’da deniz turizmi işi yapan 51 yaşındaki Ercan Üçer, teknesinde vefat etti. Üçer’in kalp krizi sonucu vefat ettiği değerlendiriliyor.

KIZIYLA BERABER AYNI ÜNİVERSİTEDE EĞİTİM GÖRÜYOR

Muğla'nın Fethiye'nin ilçesinde turizm işletmeciliği yapan 51 yaşındaki Tarkan Sapmaz, hayalini kurduğu üniversite eğitimini,18 yaşındaki kızı Mine ile birlikte gerçekleştiriyor.

Muğla’da şüpheli ölüm

Muğla'nın Menteşe İlçesinde 51 yaşındaki Fahrettin Birdal bir yakını tarafından evinde ölü olarak bulundu. Şahsın alkol bağımlısı olduğu, sürekli olarak el yapımı alkol tükettiği, bulunduğunda ise ağız kısmından köpük geldiği ileri sürüldü.

Rukiye Öküşge’nin en mutlu günü

Fethiye’de doğuştan el ve ayakları bulunmayan tekerlekli sandalye ile Pazar yerleri ile kalabalık ortamlarda çakmaktan, tükenmez kaleme ve selpak mendile kadar değişik ihtiyaç maddelerini satarak hayatını sürdüren 61 yaşındaki Rukiye Öküşge çanta imalatçısı 51 yaşındaki Mehmet Ali Demreli ile evlendi.