6 Şüpheli Haberleri

6 Şüpheli Haberleri

Fethiye’de Dolandırıcılık Operasyonu

Fethiye ilçesinde dolandırıcılık yaptıkları ihbarı yapılan 6 şüphelinin araç ve işyerlerinde yapılan aramada çok sayıda cep telefonu ve sim kart ele geçirildi.

Muğla’nın 6 ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çalışmalarında 5 ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda 16 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Muğla’nın 4 ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Muğla’nın 4 ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 16 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

FETHİYE'DE KENDİNİ POLİS OLARAK TANITAN 2 GASPÇI TUTUKLANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kişiyi gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

KİRALIK VİLLADA UYUŞTURUCU PARTİSİNE OPERASYON

Muğla’nın Ula ilçesi Çıtlık Mahallesindeki bir villada uyuşturucu partisi istihbaratı alan Jandarma ekipleri, 6 şüpheli hakkında adli işlem yaptı.

Fethiye’de göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Sahte dolar operasyonuna 3 tutuklama

Köyceğiz ilçesindeki bir bankanın bankamatiğine yüklük miktarda sahte dolar yatırılması sonrası harekete geçen KOM ekipleri, olayla ilgili olarak 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Narkotik operasyonunda 5 tutuklama

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Emniyet Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Fethiye'de haraç çetesi adliyeye sevk edildi

Fethiye’de sanayi esnafından haraç aldıkları iddia edilen 6 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi.

Fethiye’de haraç aldıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sanayi esnafından haraç aldıkları iddia edilen 6 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ekipler, başka mağdurları belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Tekne ile kaçarken yakalanan FETÖ’cülerden 4’ü tutuklandı

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Sahte içki ve kaçakçılık operasyonunda yakalanan 6 şüpheli tutuklandı

Muğla'da düzenlenen sahte içki ve kaçakçılık operasyonunda gözaltına alınan 14 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

Ülke Genelinde "Tefecilik-2" Operasyonu: Muğla’da 6 Gözaltı

EGM Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca ülke genelinde düzenlenen "Tefecilik-2" operasyonu kapsamında Muğla’da 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda alım-satım sözleşmesi, senet, araç satış sözleşmesi, tapu ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Kılıçdaroğlu’nun koruma polislerine rüşvet gözaltısı

Muğla'da faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonu sahibinden, iptal edilen ruhsatı yeniden çıkarmak vaadiyle rüşvet aldığı öne sürülen 6 şüpheliden 5'i yakalandı. Şüpheliler arasında bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 2 koruma polisi, "rüşvet" iddiasıyla açığa alındı.

Telefon ile 8 milyon lira dolandırdılar 

FETÖ yalanıyla 8 milyon lira dolandıran 6 şüpheli yakalandı. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak, adının FETÖ ve PKK listesinde yer aldığı yalanıyla 40 kişiyi, 8 milyon lira dolandıran 6 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yaşlı adamın 111 taşınmazını üzerlerine geçirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli serbest kaldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, yaşlı bir adamın 111 taşınmasını usulsüz yollarla üzerine aldığı iddia edilen biri Gürcistan uyruklu 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yaşlı adamın 111 adet tapulu mülkünü üzerine geçiren örgütün 6 şüphelisi yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan, algılama ve hafıza zayıflığı yaşayan 84 yaşındaki bir vatandaşı takibe alan suç şebekesi, yaşlı şahın Muğla ve Manisa ve Sakarya'da bulunan 111 adet taşınmazını üzerine geçirdi. Ekonomik durumları kısa süre öncesine kadar zayıf olmasına rağmen oldukça lüks bir yaşam süren grubu takibe alan polis, şahısların usulsüz yollarla mal edindiğini belirleyince operasyon başlattı. Liderliğini Gürcistan uyruklu L.K.'nin yaptığı şebeke yapılan operasyonla çökertildi.

Orman'da 2 milyon liralık vurgun operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından Fethiye Orman İşletme Müdürlüğüne yönelik yürütülmekte olan rüşvet, nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik operasyonunda ikinci dalga operasyonda 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Milas ve Dalaman’da kaçak kazıcılara suçüstü

Milas ve Dalaman Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kaçak kazı yapan Milasta 5, Dalaman’da ise 6 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.