#8Mart Haberleri

#8Mart Haberleri

“Suretleri Kadının” Büyük İlgi Gördü

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde “Suretleri Kadının” oyunu sahnelendi. Özer Olgun Kültür Merkezinde sahnelenen oyun, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Huzurevi sakinleri Halk Evi’nde buluştular

Fethiye Belediyesi İşletme Müdürlüğü tarafından Huzurevi’ndeki vatandaşlara Bahriye Üçok Parkı Halk Evi’nde eğlence düzenlendi. 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleşen etkinlikte İşletme Müdürü Tayfun Turgut, huzurevi sakinlerine çiçek takdim etti.

“Kadın Varsa Yarın Var, Kadınlarımızı Girişimci Olmaya Özendirmeliyiz”

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri, üretkenlikleri ve mücadele azimleriyle hayatımıza anlam katan, değer katan, güzellik katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.” dedi.

Vali Orhan Tavlı’dan Kadınlar Günü Mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Tavlı mesajında “Sevgileri, emekleri ve fedakârlıkları ile insanlığın umudu olan tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Başkan Gümüş, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Kutladı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yayınladığı mesajında “Atatürk’ün; ‘Dünya’da her şey kadının eseridir’ sözünün ve devrimlerinin ışığında kadınların kararlılıkla tüm hedeflerine ulaşabileceğine inanıyor, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Fethiye’de devam ediyor

Fethiye Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ortaklaşa yapılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Yazar Birol Ganioğlu tarafından kitap imza günü gerçekleştirildi. Fethiye Yörükler Derneği’nce keşkek günü, Türkiye Sakatlar Derneği’nde ise Çeneli Melekler film gösterimi yapıldı.

Besiad, Kadınlar Günü Özel Söyleşisi İle “Kadına Şiddete Dur!” Diyecek

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan ve bu vizyon ile faaliyetlerine devam eden Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), geleneksel üye buluşma toplantısında bu kez ekonomi yerine sosyal bir konuyu mikrofona taşıyor.

‘Deva Partisi İktidarında İstanbul Sözleşmesini Uygulayacağız’

DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle  mesaj yayınladı. Açıklamasında kadın cinayetlerine vurgu yapan DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç,  “Bugün kadına dair sadece güzel konulara değinmek isterdim. Fakat kadını hangi konuda ele alırsam alayım kadını ötekileştirmiş bir zihniyetle karşılaştığımız çok açık. Her kadın ‘‘kadını’’ istihdam alanında, eğitim alanında, sosyal hayatta, siyasette, etkinliğinin daha fazla olmasını ister ve yine her kadın haklarının hiç kimsenin sorgulaması altında ezilmesini, zedelenmesini istemez.

Chp'li Demir'den Kadınlar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Otgöz; “Kadınlar Bizim Baş Tacımızdır”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Hepberaber Tiyatro Ekibi’nden “Suretleri Kadının”

FETAV HEPBERABER Tiyatro Ekibi tarafından “Suretleri Kadının” adlı tiyatro oyunu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahneye koyulacak.Oyunu izlemek isteyenler ücretsiz bir şekilde seyredebilecekler.