9 Yılını Haberleri

9 Yılını Haberleri

Akıllı bisiklet sistemi artık daha akıllı

2019 yılının Haziran ayında hizmete giren Marvelos akıllı bisiklet sisteminde QR kodlu kiralama sistemine geçiliyor. Kullanıcılar diledikleri zaman sistem tarafından telefonlarına gönderilen QR kodları okutarak sadece birkaç saniye içinde kullanıma başlayabilecek.

Fethiye Turizm Konsey Toplantısı online gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konsey toplantısı, online video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Koronavirüs etkisi altındaki 2020 turizm sezonun değerlendirildiği toplantıda, yamaç paraşütü, su üstü sporlar, tekne turları gibi aktivitelerde yüzde 60-70 oranında 2019 yılının yakalandığını belirtildi.

Akdenizli Akaryakıta Bir “Bravo” Ödülü Daha

Akdenizli Petrol, 2019 Yılının genelinde satış ve hizmet kriterleri kapsamında tüm Türkiye Opet İstasyonları arasında yapılan değerlendirme sonucunda, satış ve hizmet kriterlerinde bu yıl yine dereceye girdi.

Kurtca Eker, 2019 Yılını Değerlendirdi

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, yaptığı açıklamada 2019 yılı Adliye faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. 2019 yılında suç oranının yüzde 25 arttığını kaydeden Eker, “Fethiye’de 2018 yılında 13 bin 400 soruşturma varken, 2019 yılında bu rakam 16 bin 200’e çıkmış. Yaklaşık 3 bin soruşturma artmış. İlçemizde suç oranında yüzde 25 artış var. Seydikemer’de adliye birimi olmadığı için bu sayıların içinde Seydikemer’deki konular da var. Bunların da yüzde 30’e Seydikemer’de yaşanan olaylar” dedi.

Taşar, 2019 yılını değerlendirdi

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar, 2019 yılını değerlendirdi. Konuya ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Taşar; Muğla Büyük Şehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ile ilgili birçok sorunun 2019 yılında aşıldığını belirterek, “Şu anda ilk güne nazaran çok yol aldık. Eksik olan noktaları iletiyoruz, çözüm yolları arıyoruz. Neticede karar organı değiliz ama olan eksiklikleri dile getiriyoruz. İlçemizdeki siyasetçi arkadaşlarımızın yardımı ile şoför esnaflarımızın sorunlarının birçoğu daire başkanlığı tarafından çözüme kavuşturuldu” dedi.

2018 Yılında 8 Milyon TL Yardım

Fethiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2019 yılının ilk toplantısını Kaymakam Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleştirdi.