A Milli Takım Haberleri

A Milli Takım Haberleri

Muğla’dan 5 sporcu Hokey A Milli Takımı'na seçildi

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından 5 sporcu Kadınlar Hokey Milli Takımı'na seçildi.

Menteşe Belediyespor’dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Menteşe Belediyespor Kulübünün sporcuları 2014 yılından bu yana 7 farklı branşta 102 kupa ve bin 218 madalya kazanırlarken; masa tenisi ve karate branşlarındaki 2 sporcu da milli takıma seçildi.

Hokey A Milli Takım Kampına En Genç Seçilen Oyuncu Muğla’dan Oldu

Menteşe Spor Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Sıla Aleyna Çelebi, Hokey A Milli Takım kampına seçilen en genç oyuncu oldu.

Taekwondo antrenörü Naz Göktaş’a milli görev

Muğla’dan Taekwondo Antrenörü Naz Göktaş Romanya’da düzenlenen Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi.

Muğla'dan Milli Takım'a 5 oyuncu seçildi

Son yıllarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren, Ege Yıldızları Spor Kulübü kadın hokey takımı, Türkiye Hokey Başkanlığının son açıkladığı kadın hokey milli takım kadrosu ile Türkiye Kadın Hokey A Milli Takımımım yüzde 25’ini oluşturdu.

MUĞLA HOKEY TAKIMINDAN 2 SPORCU MİLLİ TAKIM KADROSUNA SEÇİLDİ

18-22 Ocak tarihleri arasında İsviçre'nin Bern şehrinde yapılacak olan Ümitler Avrupa Hokey Şampiyonası hazırlıklarında Milli takım kadrosuna Muğla'dan 2 sporcu seçildi.

MUĞLALI HOKEYCİ SUDE NUR AVRUPA ŞAMPİYONASI'NIN GOL KRALİÇESİ OLDU

Muğlalı Milli Sporcu Sude Nur Kurt, 21 Yaşaltı Hokey Avrupa Şampiyonası'nda milli takım formasıyla gol kraliçesi oldu.

Muğla Büyükşehir atletizm sporcusu Türkiye ikincisi oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Özge Türkmen U-16 Türkiye Şampiyonasında Atletizm branşında Türkiye ikincisi oldu. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi takımında bulunan Ali Eren Ulusakarya Milli Takıma seçildi.

Muğlalı okçular Türkiye’nin gururu oldu

Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşen Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda A Milli Takımlar düzeyinde aralarında Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Emircan Haney'in de yer aldığı Türkiye A Milli Erkek Takımı, Hollanda'yı 238-230 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Yine aralarında Büyükşehir sporcusu Emircan'ın da yer aldığı karışık Milli Takım, Belçika'yı 156-155 yenerek Avrupa üçüncüsü oldu ve bronz madalya kazandı.

Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda Milli Takım Seçmeleri yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği tarafından yapılan 11-12 yaş Milli Takım Seçmesi Yüzme Yarışları yapıldı. Muğla’yı temsil edecek olan 7 sporcu Milli Takım seçmelerine gitmeye hak kazandı.