Abonelik Haberleri

Abonelik Haberleri

RUHSATSIZ YAPILARA GEÇİCİ SU VE ELEKTRİK ABONELİĞİ

Ruhsatı alınmış ve buna göre yapılmış olan ya da hiç ruhsat alınmamış yapılara, yol, elektrik, su, telefon, kanalizasyon, doğal gaz gibi alt yapı hizmetlerinden birinin veya birkaçının götürüldüğünün belgelenmesi halinde elektrik ve su aboneliği yapılabilmesine imkân tanındı.

Aydem Perakende Ve Gediz Perakende, Idc Cıo Ödüllerinde Müşteri Deneyimi Kategorisinde Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ilk kez katıldığı 13. International Data Corporation (IDC) Türkiye CIO Zirvesi’nde gerçekleşen 2022 IDC CIO Ödülleri’nde Müşteri Deneyimi Kategorisi’nde, “Elektrik Abonelik Sözleşmelerinde Dijitalleşme Projesi” ile üçüncülük ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.

Altyapı çalışmaları devam ediyor

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon Şirketleri işbirliği ile yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. MUSKİ ekipleri tarafından içme suyu ana hattı ve abonelik bağlantı çalışmaları nedeniyle İnönü Bulvarı’nda trafik tek şeride düşürüldü. 

Milas Balcılar Mahallesi’nde 42 hane suya kavuştu

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Milas Balcılar Mahallesi'nde yaptığı çalışmayla 42 haneyi suya kavuşturdu. Yapılaşmanın meydana geldiği Oyun Alanı Mevkii'nde su abonelikleri için bekleyen 42 hane için çalışma yapan MUSKİ Ekipleri, bölgedeki çalışmalarını tamamladı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de online abonelik dönemi başladı

Ege Bölgesi görevli elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak dijital çözümler sunmaya devam ediyor. 2021 yılında müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda süreçlerini dijitalleştirmeyi odağına alan şirketlerin hayata geçirdiği online abonelik hizmetiyle; mesken (ev) müşterileri, abonelik işlemlerini Müşteri İlişkileri Merkezi’ne gitmeden Aydem Perakende ve Gediz Perakende web sitelerinden online olarak gerçekleştirebilecek.

MUSKİ’denTurizmcilere Fırsat

Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) işbirliğinde organize edilen toplantıda turizmcilere yeni su tarifeleri, tarife ve abonelikler ve atık su hakkında bilgiler aktarıldı. Turizmcilerin sorularının da cevaplandırıldığı toplantıda yeni uygulanacak tarifenin aboneler ve turizmciler için bir fırsat olduğu ifade edildi.