Açılışlar Haberleri

Açılışlar Haberleri

Vali Akbıyık Açılışlar Gerçekleştirdi

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Kavaklıdere Süleyman Ağa Konağı ve Değirmeni’nin açılışını gerçekleştirdi.

SEYDİKEMER’DE KÜTÜPHANE AÇILIŞLARI DEVAM EDİYOR

"Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında, Seydikemer'de kütüphane açılışları devam ediyor. Hayırsever vatandaşların destekleriyle Çaykenarı İlkokulu ve Ortaokulu'na kütüphane yapıldı. Kütüphanenin açılışında hayırsever vatandaşlara, hem okula hem de kütüphanenin açılışına vermiş oldukları desteklerden dolayı ‘Teşekkür Plaketi’ takdim edildi.

Bahriye Üçok Parkı, Halk Evi ve Türkan Saylan Anıtı açıldı

Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı, Halk Evi, Bahriye Üçok ve Türkan Saylan anıtlarının açılışlarını gerçekleştirdi. Fethiye Merkez, Göcek, Karaçulha, Ovacık’ta yapılıp hizmete açılan halk evlerine Bahriye Üçok Parkı Halk Evi’de eklendi.

Muğla’da Kütüphane açılışları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle ülke genelinde başlatılan 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamında Muğla'daki okullarda kütüphane açılışları sürüyor.

Bakan Kurum'dan Müjde :Fethiye körfezi 250 milyonluk dev proje ile temizleniyor

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Muğla 'nın bakan trafiği arttı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarieroğlu Ortaca'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Fethiye'de ,Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise Bodrum'da bir dizi ziyaretler yapmak ve açılışlara katılmak üzere Muğla 'ya geldi.

Fethiye Belediyesi, Çenger Sosyal Tesisi’ni hizmete açtı.

Fethiye Belediyesi, köy ve beldelerde yapımını tamamladığı sosyal tesis projelerinin açılışlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Çenger’de 2 bin 400 metrekare alanda yapılan sosyal tesisin açılışını Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, bölge halkıyla birlikte gerçekleştirdi. Başkan Saatcı, “Görev yerimiz değişiyor olabilir ama hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.