Aday Adayı Yiğit Haberleri

Aday Adayı Yiğit Haberleri

Aday Adayı Yiğit, Muhtarların Taleplerini Dinledi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında, Fethiye’de görev yapan muhtarlar ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Aday Adayı Yiğit, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde bir yola çıktık. Bu yalnız değil, dostlarımızla birlikte yürüyeceğimiz bir yol. Aday adayı olmamdaki unsurlardan birisi de siz muhtarlarımızdır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Aday Adayı Yiğit, Partililer İle Bir Araya Geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, AK Parti ilçe binasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Aday Adayı Yiğit, “Fethiye İl Olmalıdır”

Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programına konuk olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı.

Aday adayı Yiğit, STK'ları ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. 

3’lü Masanın Konuğu Aday Adayı Yiğit Oldu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu.

Aday Adayı Yiğit, Başkan Hıra’yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra'ya ziyarette bulundu.

Aday adayı Yiğit, “Adeta bir demokrasi şöleni yaşıyoruz”

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, “Adeta bir demokrasi şöleni yaşıyoruz” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.