Adli Kontrol Haberleri

Adli Kontrol Haberleri

Muğla’da 20 Şahıs Tutuklandı

Muğla’nın; Bodrum, Milas, Marmaris ve Datça ilçelerinde göçmen kaçakçılığı yapan organizatörlere yönelik icra edilen operasyonlarda 22 şüpheli/organizatör yakalanarak adli makamlara sevk edildi, 20’si tutuklandı ve 2 şüpheli/organizatör adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Marmaris'teki Akran Zorbalığıyla İlgili 6 Şüpheli Adli Kontrol İle Serbest Bırakıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 2 kız çocuğunun akranları tarafından darp edilerek kayda alınması ve sosyal medyada paylaşılmasıyla ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 6 şüpheli çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muğla’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 12 tutuklama

Muğla’nın üç ilçesinde yapılan göçmen kaçakçılığı operasyonunda yakalanarak gözaltına alınan 14 şüpheliden 12’si tutuklanırken, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Marmaris'te yanarak batan teknenin sahibi ve kaptanı adliyeye çıkarıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz pazar Keçi Adası açıklarında yanarak batan gezi teknesinin sahibi ve kaptanı, savcılık ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Muğla Merkezli "Mektep Suç Örgütü" Çökertildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, KOM ve GKİT Şube Müdürlükleri, Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda suç örgütü kurmak suretiyle göçmen kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen 32 şüpheli şahıs hakkında yürüttükleri altı aylık çalışma sonucunda, büyük bir operasyona imza attı.

18’i yabancı uyruklu 21 dolandırıcı gözaltına alındı

Ortaca Merkezli yapılan dolandırıcılık operasyonunda 21 zanlıdan büyük bir kısmı yabancı uyruklu 19’u tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Zanlıların piyasayı bugüne kadar 55 milyon lira dolandırdıkları iddia ediliyor.

Yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandılar

Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında ABD bayraklı motoryat ile yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışırken Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalanan ve Marmaris adliyesine sevk edilen 11 FETÖ/PDY şüphelisinden 9’u ve 2 motoryat personeli tutuklandı. 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Saldırının Failleri Çalışanları Çıktı ...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yayın yapan yerel bir televizyonun spor yapımcı-sunucusu ve aynı zamanda restoran işletmecisi Levent Bulut’un evinin bulunduğu site girişinde demir çubukla öldüresiye darp edilerek parasının gasp edilmesi ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların, Bulut’un işlettiği restoranda çalıştığı ortaya çıktı. Şüphelilerden saldırıyı gerçekleştiren Diyar K.(18) tutuklandı, diğer iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Silah ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltı karar alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde silah ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Plajdan çanta çalan hırsızlar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki sabah saatlerinde denize giren sporcuların çantası ile değerli eşyalarını çalan hırsızlık şüphelileri gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİLER HAKİM KARŞISINA ÇIKARILDI 

Fethiye’de meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayı ile ilgili olarak 4 şüpheli, hakim karşısına çıkarıldı. Gerçekleştirilen sorgulama sonucunda 2 kişinin tutuklandığı öğrenilirken, bir kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi. Bir şüpheli ise serbest bırakıldı. 

SELAM KAVGASINDA KAFASINDAN SİLAHLA YARALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir barda çıkan tartışma sonucu bir kişi ağır yaralanmış 1 kişi tutuklanmış 3 kişi de adli kontrol şartı ile salıverilmişti.

BODRUM'DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU: 4 GÖZALTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasadışı yollarla Yunan adalarına geçmeye çalışan 70 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı, 4 göçmen kaçakçılığı şüphelisi gözaltına alındı. 4 şüpheliden 1'i tutuklanırken 3'ü adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

MUĞLA MERKEZLİ ÜÇ İLDE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU: 4 GÖZALTI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde göçmen kaçakçılığı suçları ile mücadele dahilinde yapılan eş zamanlı operasyonla 3 ilde 4 kişi yakalandı. Üç göçmen kaçakçısı tutuklanırken, biri adli kontrol şartı ile salındı.

KÖPEK ZEHİRLENMESİYLE İLGİLİ 1 GÖZALTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 köpeğin zehirlenmesi ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

EVİNDE ÖLÜ BULUNAN GAMZE'NİN AİLESİNDEN 5 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Bodrum'da yatağında ölü bulunan Gamze Sakallıoğlu'nun ölümüne ilişkin annesi, babası ve ablasıyla birlikte gözaltına alınan 9 kişiden abisi, yengesi, amcası, kuzeni ve eniştesi olmak üzere 5'i mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DÜZENSİZ GÖÇMENLERİ BİSKÜVİ KOLİSİ YAKALATTI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis tarafından göçmen kaçakçılığı suçuna yönelik çalışmalarda günübirlik kiraya verilen villadan 28 düzensiz göçmen çıkarıldı. Olayla ilgili olarak, Bodrum'daki ahtapot operasyonunda yargılanıp adli kontrol ile serbest bırakılan organizatörlerin de içinde olduğu 2 kişi ise gözaltına alındı.

GÖÇMENLERİN KAYITSIZ BARINMASINI SAĞLAYAN 9 ŞAHSA ADLİ KONTROL

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollar ile yurtdışına kaçmak için ilçeye gelerek otellerde belgesiz konaklayan düzensiz göçmenlere ve konaklama tesisi yetkililerine yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 9 şahıs adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.

GÖÇMENLERİN KAYITSIZ BARINMASINI SAĞLAYAN 9 ŞAHSA ADLİ KONTROL

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollar ile yurtdışına kaçmak için ilçeye gelerek otellerde belgesiz konaklayan düzensiz göçmenlere ve konaklama tesisi yetkililerine yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 9 şahıs adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.

Marmaris’teki yangın şüphelisine ev hapsi verildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili olarak gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 85 yaşındaki şüpheliye ev hapsi verilerek adli kontrol şartı getirildi.

FETÖ ŞÜPHELİSİ DOKTOR İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Muğla'da, hastanede tedavi gören uzman çavuşla tartışarak, darbedildiğini iddia eden ve hastanenin güvenlik kamerası görüntülerinde iftira attığı belirlenen, hakkında FETÖ üyeliği suçlamasıyla dava açılan Tahir Tarımer, ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Tarımer, yöneltilen suçlamaları reddetti. Mahkeme heyeti, Tarımer hakkında adli kontrol ve yurt dışına çıkma yasağının devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Sahte dolarla yakalanan şahıs serbest bırakıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yemek yediği restoranda hesabı sahte dolarla ödeyen şahıs restoran sahibinin ihbarı üzerine yakalanarak gözaltına alınırken, sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Adli kontrolle serbest kaldılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde emlak dolandırıcılığı yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tapu soruşturmasında 3 kişi adli kontrolle serbest kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahte evrakla arazi satmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 kişi adli kontrolle serbest kaldı.

Muğla’da 7 göçmen kaçakçısı tutuklandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği göçmen kaçaklığı operasyonunda gözaltına alınan 11 şüpheliden 7'si tutuklandı, 4'ü adli kontrolle serbest bırakıldı.

KURBAĞA KAÇAKÇISINA 600 BİN TL CEZA

Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri, endemik türde yetişen ve nesli tehlike altında olan Göcek Semenderi isimli kuyruklu kurbağa türünü Uzakdoğu ülkeleri başta olmak üzere yurtdışına gönderen şahsa operasyon yaptı. Yapılan operasyon sonucunda yakalanan şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken 600 bin TL idari para cezasına çarptırıldı.

Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi adliyeye sevk edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde oto teybi içerisinde uyuşturucu yakalanması ile ilgili 2 kişi adliyeye sevk edildi. Şahıslardan biri tutuklanırken diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Otelde Uyuşturucu Baskını

Muğla İl jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile kullanımı ile mücadele kapsamında Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi’nde bir apart otele baskın yapıldı.Yapılan baskında gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırılmıyor

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan çalışmalar sonrası 2 kişi tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uyuşturucu taciri tutuklandı

Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptığı istihbari çalışmalar sonucu K. R. ( 33) isimli şahsın uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etmiş, düzenlenen operasyon sonucu satış yaparken yakalanmış ancak çıkarıldığı Mahkemece adli kontrollü serbest bırakılmıştı.