Ailesinin Haberleri

Ailesinin Haberleri

Özdemir Ailesinin Acı Günü

Emekli öğretmen Nurten Özdemir sağlık sorunları nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi dualar eşliğinde Hallaç mezarlığına defnedildi.

Bölükbaşı Ailesinin Acı Günü

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

Başkan Adayı Kökten, Akgün Ailesinin acısına ortak oldu

Cumhur ittifakı Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten, 92 yaşında vefat eden Dürdane Akgün’ün cenazesine katıldı. Kökten, Akgün ailesinin acısını paylaştı. 

Akgün Ailesinin Acı Günü

Türkiye Haller Federasyonu Başkan Yardımcısı Atabey Akgün, Mustafa Akgün ile Kemal Akgün’ün anneleri Dürdane Akgün, hayata gözlerini yumdu.

Fethiyeli Koyuncu Ailesinin Deprem Acısı

Yaklaşık bir yıl önce Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası, Hatay’da 8 katlı apartmanda polis oğlu, ikiz torunu ve gelini yıkılan evlerinin enkazı altında kalırken, 6 Şubat'tan bu yana canlarına bir türlü kavuşamayan Fethiyeli Koyuncu ailesi, DNA örneği verilmesine rağmen bulunamayan evlatları ruhuna Mevlid-i Şerif okuttu.

Vali Akbıyık Yaralı Üsteğmen’i Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak ile Pençe-Kilit Harekât bölgesinde hain terör örgütü saldırısında yaralanan, tedavisinin ardından Köyceğiz'e ailesinin yanında dönen Üsteğmen Mutlu Duran'a ve Irak Hakurt bölgesinde görevdeyken patlayıcı madde kazası nedeniyle yaralan ve tedavisinin ardından ailesinin yanına dönen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Acar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Savaştan kaçtı, maganda kurşunuyla yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Savaş nedeniyle Ukrayna’dan Türkiye’ye gelen Palchik ailesinin küçük oğulları, yorgun mermiyle ayağından yaralandı.

Köse ve Kaptan Ailesinin Mutlu Günü 

Akarca Mahallesi Muhtarı Cevdet Köse’nin Kızı, Fethiye Gazi Orta Okulunda unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Güler ve Öndeş Ailesinin Mutlu Günü 

Büyükbirlik Partisi Fethiye ilçe Başkanı Harun Güler’in oğlu Hasan ile Funda çifti, Şımarık Düğün Salonunda rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. 

Karayiğit ile Çetin Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in oğlu Erdoğan Karayiğit ile Milenay Çetin çifti, Fethiye Bahar Beach’te unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Hıdır Ailesinin Acı Günü

AK Parti MYK Üyesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Nil Hıdır'ın babası Yahya Hıdır vefat etti.

Pabuşçu ile Ertopuz Ailesinin Mutlu Günü

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu'nun kızı Kulak Burun Boğaz Doktoru Pelin, fabrikatör Emre Ertopuz ile dünya evine girdi.

Seydikemer Belediyesi Engelli Vatandaş İçin Parke Yol Yaptı

Seydikemer Belediyesi, Döğer Mahallesi’nde yollarının olmamasından dolayı engelli kızlarını sırtlarında taşımak zorunda kalan Koca ailesinin kapısının önüne kadar parke taşı döşedi.

Kızılkaya Ailesinin Acı Günü

Fethiye’nin sevilen simalarından birisi olan, Fethiye Kaymakamlığı’ndan emekli Mahmut Kızılkaya hayatını kaybetti. Kızılkaya’nın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. 

Balık tutmak için denize açılan emekli askeri arama çalışmaları devam ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Katrancı Koyu'ndan 9 Temmuz tarihinde kendisine ait botuyla balık tutmak için ayrılan emekli asker Cemil Korkmaz’dan haber alamayan ailesinin durumu emniyet birimlerine bildirmesiyle deniz, kara ve havadan arama çalışmaları başlatıldı.

Yürek Yakan Kazada 3 Kişi Öldü

Bodrum’da yaşamını sürdüren Rıdvan Keskin ile eşi Naciye Keskin ve 1 yaşındaki Miranmir Keskin, Kastamonu'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kazada Keskin ailesinin 2 çocuğu yaralandı.

Köse ve Ekiz ailesinin mutlu günü

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde, Sinem Köse ve Hakan Ekiz çiftinin nikâhı kıyıldı.

Özdemir ailesinin mevlüt yemeği yapıldı

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası kurucusu ve Fethiye’nin ilk lokantacılarından olan Tahsin Özdemir’in vefatının 52. günü nedeniyle Keloğlu Boğazındaki evinin yanında mevlüt yemeği düzenlendi.

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı’nın “Babalar Günü” Mesajı

Yüreğiyle, fedakarlığıyla ömrünü ailesinin huzuruna, mutluluğuna, refahına adayan, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum.

Depremzede Elif’e sürpriz doğum günü

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla’nın Ortaca ilçesine Elbistan ilçesinden gelen Maden ailesinin 5 yaşındaki kızları Elif için Ortaca Kaymakamı ve Belediye Başkanı sürpriz doğum günü düzenledi.

Aydemir ailesinin acı günü

Letoon Hospital Hastanesi sahibi Hasan Aydemir’in babası emekli Yarbay (Gazi) Sebahattin Aydemir 71 yaşında hayatını kaybetti.

Doğan ailesinin acı günü

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu gençlik koordinatörü Erkan Doğan’ın babası Durmuş Doğan hayatını kaybetti. Merhumun ailesine SED Medya olarak baş sağlığı diliyoruz.

Feci Kaza Yasa Boğdu

 Marmaris Devlet Hatanesi'nde çalışmaktayken tayinleri Manisa'nın Alaşehir ilçesine çıkan ve Denizli'de geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden 4 kişilik Çetinkaya ailesinin ölümü Marmaris'i yasa boğdu.

Özdemir ailesinin acı günü

Fethiye’nin eski lokantacılarından Tahsin Özdemir, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Özdemir ailesinin acı günü

Fethiye’nin eski lokantacılarından Tahsin Özdemir, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.

KARADENİZLİ AİLESİNDEN 52 YEMEĞİ HAYRI YAPILDI

Fethiye'nin ilk belediye başkanlarından Merhum Ali Kemal Karadenizli ile ebediyete intikal etmiş Karadenizli ailesinin üyeleri ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Birsen Karadenizli için 52 yemeği hayrı yapıldı. 

KARADENİZLİ AİLESİNDEN LOKMA HAYRI

Fethiye’nin ilk belediye başkanlarından Merhum Ali Kemal Karadenizli ile ebediyete intikal etmiş Karadenizli ailesinin üyeleri ve geçtiğimiz ay vefat eden Birsen Karadenizli için lokma hayrı yapıldı. 

MARMARİS'İN İLK DEPREMZEDE BEBEĞİ DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Antakya'dan Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Pancar ailesinin üçüncü oğlu dünyaya gözlerini açtı.

AÇIKGÖZLÜ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Ramazan ve Fatma Açıkgözlü kardeşlerin babaları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Müslüm Açıkgözlü dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Yeni Camii'de kılınan cenaze namazına CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, CHP Muğla Milletvekili A.A. Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SÖYLER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Foça Mahallesi esnaflarından Mehmet Söyler'in kızı Büşra Taş (30) ve torunu Yusuf Taş (8) Hatay'da meydana gelen deprem sonrası hayatını kaybetti. Cenazeleri dualar eşliğinde Foça mezarlığına defnedildi.