Ak Belediyecilik Haberleri

Ak Belediyecilik Haberleri

Kökten, “Fethiye’yi AK Belediyecilik İle Buluşturacağız”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Muğla Aday Tanıtım Töreni’nden sonra çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ayaydın, “Muğla’yı AK Belediyecilik İle Buluşturacağız”

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleşen Muğla Aday Tanıtım Töreni’nde açıklamada bulunan Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Aydın Ayaydın, “Muğla’yı 31 Mart’ta AK Parti ile buluşturacağız” dedi.

ADAY ADAYI SELÇUK’TAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Hikmet Selçuk, AK Parti Fethiye ilçe binasında partililer ve belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

AK Parti Olarak: “Tarih Yazacağız”

Seydikemer  AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye Yüzyılın da Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Aday adayı Selçuk, ‘Fethiye’yi Ak belediyecilik ile buluşturacağız’

AK Parti temayül yoklaması Muğla’da devam ediyor. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yoğun katılım ile gerçekleşen programa katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Hikmet Selçuk, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Akça, “AK Belediyecilikle buluşturmak istiyoruz”

AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça, “Önümüzdeki yerel seçimlerde başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kalan diğer belediyeleri de AK Belediyecilikle buluşturmak istiyoruz” diyerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

'Hedefimiz Muğla Büyükşehir Belediyesini AK Belediyecilikle Buluşturmak'

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; sahada muhtarlarla ve hemşerileri ile toplantılara devam ediyor.