#Akılvezekaoyunları Haberleri

#Akılvezekaoyunları Haberleri

MADALYA KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda dereceye giren öğrenciler Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret etti. Turnuvadaki gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencileri tebrik eden Başkan Otgöz, öğrencilere satranç takımı hediye etti.

YUSUF İZZET GÖKÇE İLKOKULU’NDAN 2 İL BİRİNCİSİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU (TAZOF) ARASINDA İMZALANAN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'NIN MUĞLA İL FİNALİ YAPILDI.

MUĞLA'DA AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI FİNALİNE SEYDİKEMER DAMGA VURDU

Muğla’da düzenlenen Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında, Seydikemer’den katılan 10 öğrenciden 7’si madalya ile geri dönerek, Seydikemer’in gururu oldular. Seydikemer’den katılan Karaköy İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri turnuvaya damgasını vurdu.

SEYDİKEMER’DE 2. AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI DÜZENLENDİ

Seydikemer’de bu yıl 2’ncisi düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’na katılım yoğun oldu. 96 öğrencinin gün boyu kıyasıya mücadele ettiği Turnuva İlkokullarda 5, Ortaokullarda 5 kategoride düzenlendi.

İlkokula Akıl Ve Zekâ Oyunları Odası

Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulu’na çocukları teknoloji bağımlılığından uzaklaştırmak adına Akıl Ve Zekâ Oyunları Odası açıldı. Açılışı Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu yaptı. Balcıoğlu oyun odasını yerinde inceleyerek okul dışarısında bulunan lokma dökümünde misafirlere ve vatandaşlara lokma dağıttı.