Akmaz Plajı Haberleri

Akmaz Plajı Haberleri

Fethiye’de Akmaz Plajı coşkusu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Akmaz Plajı, bugün itibariyle yenilenen konsepti ve uygun fiyatlarıyla hizmete açıldı.

Akmaz Plajı Doldu Taştı

Muğla'nın Dünyaca ünlü turistik ilçesi Fethiye’de Kurban Bayramı’nın 3’ünü gününde plajlarda yoğunluk devam ediyor.

BAŞKAN KARACA, “EN BÜYÜK KRİZLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

“Fethiye” programında konuk olan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca halk evleri ve halk plajlarına da değindi. Seçim vaadimizdi, yaptık diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Seçimlerden önce iki tane halk plajı yapacağımı söylemiştim. 4 tane yapıyoruz. Göcek’ten bize geçen İnlice Plajı’nı çok güzel yapıp halka sunduk. Binlerce insanın teşekkür mesajlarını alıyorum. Sonrasında Karaot’u aldık ve orda da bir halk plajı yaptık. Arife günü de Akmaz Plajı’nı açtık” dedi.

Akmaz Plajı Bartu Turizm de kaldı

Fethiye’nin Kargı mahallesinde bulunan Akmaz plajının ihalesini Bartu Turizm yıllık 1 milyon 11 Bin TL’ye kazandı. Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü salonunda yapılan ihaleye Fethiye Belediyesi de teklif sunarken, açık artırımda en fazla teklifi yapan Bartu Turizm 20 yıllığına Akmaz doğa C Tipi mesire yeri ihalesini kazanan şirket oldu.

Akmaz Plajı için imza kampanyası başlatıldı

Fethiye’nin Kargı Mahallesi’ndeki Akmaz Plajı’nın ihaleye çıkarılarak, çevresinin tel örgülerle kapatılıp; halkın ücretsiz yararlanamayacağı öğrenilince, halk imza kampanyası başlattı. Kargı Mahalle sakinlerinin yanı sıra Çiftlik, Yanıklar ve Fethiye merkezinden çok sayıda vatandaşın; faydalandığı plajın halka kapatılacağını öğrenen vatandaşlar, imza kampanyası sırasında “Denizler şahıs malı değil, halkındır; Akmaz Plajı halkındır halkın kalacak” şeklinde sloganlar attılar.