Aksiyon Haberleri

Aksiyon Haberleri

Motosiklet sürücüsünün metrelerce sürüklendiği kaza aksiyon kamerasına yansıdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kontrolsüz şekilde şerit değiştiren otomobile motosiklet çarptı. Kazada devrilen motosikletin sürücüsü yaralanırken, kaza anı motosikletteki aksiyon kamerasına yansıdı.

LH Fethiye Belediyespor Gaziantep ile karşılaşacak

ING Basketbol Süper Ligi'nin 12. hafta mücadelesinde, ligin güçlü ekiplerinden Türk Telekom, Ankara'da, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u 87-75 mağlup etti. Karşılaşmayı Kulüp Genel Sekreteri Yavuz Topateş ile birlikte izleyen 2. Başkan Miraç Efe Doğan maçla ilgili olarak, “Türk Telekom maçını kaybetmiş olmaktan dolayı tabii ki üzgünüz ama bu hafta oyuncularımızın gösterdiği reaksiyon bizi sevindirdi” dedi.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK MÜCADELE

Koronavirüs salgınında en büyük görev alanlarının başında Kaymakamlıkların ardından belediyeler geldi. Bu süreçte ülkedeki tüm belediyeler, hükümet kararlarına eşgüdümlü olarak hızlı bir şekilde aksiyon alırken tüm kararların da hızlı bir şekilde uygulanması, dünyadaki diğer belediyelere örnek oldu. Seydikemer Belediyesi de bu örnek Belediyelerden sadece biri. İlçede 1750 aile, dağıtılan gıda paketleriyle az da olsa rahatlarken, vatandaşlar, belediyenin verdiği hijyen malzemeleriyle de Koronavirüsten korunmasını bildi. İlçede Koronadan ölüm olmadı, vaka sayısı ise düşük seviyede seyretti.

İLK DEFA YAMAÇ PARAŞÜTÜ İLE ATLAYAN TATİLCİLERİN ZOR ANLARI

Fethiye’de ilk defa yamaç paraşütü ile atlayan tatilcilerin, gökyüzünde yaşadığı adrenalin ve korku dolu anlar, aksiyon kamerasına yansıdı.