Akyarlar Haberleri

Akyarlar Haberleri

Belediye hizmet ağını genişletiyor

Akyarlar Mahallesinde bulunan ek hizmet binasında Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü kapsamındaki iş ve işlemler yapılabilecek.

Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da 24 Bin Metrelik Sıcak Asfalt Çalışmasını Tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesinde Akyarlar, Gümüşlük, Geriş, Turgutreis ve Gündoğan güzergahında başlattığı 24 bin metrelik sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

26 Bin Metre Sıcak Asfalt Yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesinde Akyarlar, Gümüşlük, Geriş, Turgutreis Mahalleri’nde başlattığı 18 bin metre sıcak asfalt çalışmalarını tamamlarken, Gündoğan Mahallesinde 7 bin metrelik çalışma başlattı.

5 Hektar Küle Döndü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahale ile 3 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

Akyarlar’a Sıcak Asfalt Yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da başlatılan altyapı projelerinin tamamlandığı bölgelerde kazı yapılan yolların yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda ekipler Bodrum’un Akyarlar Mahallesinde 2 bin 700 metrelik sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Bodrum’da kanalizasyonunun yüzde 51’i tamamlandı

Bodrum Yarımadasının altyapı eksiklerini gidermek, güçlü bir sistemi oluşturmak ve daha çevreci bir kent oluşturmak adına Büyükşehir Belediyesi tarafından yarımada da önemli projeler hayata geçiriliyor. Bu projelerin en büyüklerinden biri olan Bodrum kanalizasyon çalışmaları hızla ilerliyor. 1 Milyar 46 Milyon TL'lik altyapı yatırımının devam ettiği ilçede 338 Milyon TL'lik Bodrum kanalizasyon hattının yüzde 51'i tamamlandı. Kanalizasyon projesi tamamlandığında Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Turgutreis, Bahçelievler, Geriş/Erdemil, Koyunbaba ve Gümüşlük Mahalleleri yararlanacak. Proje kapsamında 79 km. kanalizasyon hattı, bin 942 adet muayene bacası, 490 parsel bacası ve çalışmalarda zarar gören yollarda 50 bin 376 metrekare tamirat çalışması yapıldı.

Bodrum’da Kaçak Yapı İle Mücadele

Yıkım kararı çıkan, kaçak ve izinsiz tüm uygulamalara hiçbir ayrım yapmadan müdahale eden Bodrum Belediyesi, en son Gölköy ve Akyarlar Mahallesi’nde kamusal alana yapılan kaçak binaların yıkımını gerçekleştirerek, yasadışı yapılaşmanın önüne geçti.

Bodrum Akyarlar’da 90’lar partisi

Muğla'nın Bodrum ilçesi Porto Bianco Beach'de 90'ların unutulmaz şarkılarına imza atan ünlü şarkıcıların katıldığı 90'lar partisinde tatilciler doyasıya eğlendi.

JASAT Timleri hırsızlara göz açtırmıyor

Muğla’nın Bodrum İlçesinde sörf yaptığı esnada kıyıya bıraktığı 2 bin 500 Euro değerinde olan sörf tahtası, sörf uçurtması, bel kemeri ve kontrol barını çalan şahıs Akyarlar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Jandarma’dan Bodrum’da uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu Bodrum Akyarlar Mahallesinde M.K. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı.