Alzheimer Hastası Haberleri

Alzheimer Hastası Haberleri

Kaybolan alzheimer hastası kadını arama çalışmaları devam ediyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan alzheimer hastası kadın için ekiplerin arama çalışmaları 16'ıncı günde devam ediyor.

Fethiye Alzheimer Derneği’nde muhteşem canlı müzik dinletisi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Fethiye Alzheimer Derneği’nde Alzheimer hastası olan vatandaşların keyifli vakit geçirmesi için canlı müzik etkinliği düzenlendi.

Muğla'da Kaybolan Alzheimer Hastası Kadından Bir Haftadır Haber Alınamıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları 7'inci günde devam ediyor.

Muğla’da Kaybolan Alzheimer Hastası Kadından 5 Gündür Haber Alınamıyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları 5’inci günde devam ediyor.

Kaybolan Alzheimer Hastası Kadının Son Görüntüsü Ortaya Çıktı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları sürerken kadının ormanlık alana giriş anı görüntüleri ortaya çıktı.

Muğla’da Kaybolan Alzheimer Hastası Kadın İçin Ekipler Seferber Oldu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve dün öğlen saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası Sabriye Dedeoğlu için ekipler seferber oldu.

Alzheimer hastası yaşlı adamdan 8 saattir haber alınamıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde kaybolan ve Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Yaşar Eren'den (80), 8 saattir haber alınmazken, yaşlı adam her yerde aranıyor.

Kayıp Alzheimer Hastası Özkan sağ olarak bulundu

 Muğla’nın Menteşe ilçesi Yerkesik Meke mevkiinde kaybolan 73 yaşındaki Alzheimer hastası ekiplerin uzun uğraşları sonucunda sağ olarak bulundu.

Fethiye'de Alzheimer Olan kadın Kayboldu!

Fethiye’de Tuzla mahallesinde Alzheimer hastası olan Gülümser Göztepe kayboldu.

Kaybolan yaşlı kadın ölü bulundu

Seydikemer'in Gölbent Mahallesi'nde yaşayan Alzheimer hastası 80 yaşındaki Melahat Akar, Pazar günü gece saatlerinde kaybolmuştu. 2 gün süren arama çalışmaları sonrası yaşlı kadının cansız bedenine ulaşıldı.

Babasını Çöp Evde Ölüme Terk Edilmiş Halde Buldu

Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.

ALZHEİMER HASTASI YAŞLI ADAM BULUNDU

Muğla'nın Datça ilçesinde kaybolan 90 yaşındaki Alzheimer hastası yaşlı adam Jandarma ve köylüler tarafından sağ olarak bullundu.

ÖNCE ABLASINI SONRA KENDİNİ ÖLDÜRMEK İSTEMİŞ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, birlikte yaşadığı Alzheimer hastası ablası Canan Öner'e tuz ruhu içirerek öldürüp, aynı yolla intihara kalkışan ve hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanan Uğur Öner'in adli makamlardaki ifadesi ortaya çıktı. Öner'in, Eve gelen bekçilere ve polislere ablama tuz ruhu içirdiğimi söyledim. Olayın şokuyla böyle konuştum dediği öğrenildi.

ULA'DA EV YANGINI

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesinde meydana gelen ev yangınında F.E isimli Alzheimer hastası vatandaş tarafından kendi evini yaktığı iddia edildi.

ALZHEİMER HASTASI ABLASINI TUZ RUHU İÇİREREK ÖLDÜRDÜ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde aynı evde kaldıkları ablasını tuz ruhu içirerek öldüren şüpheli Uğur Ö. Polisin soruşturması sonrası yakalanarak savcılığa sevk edildi.

Alzheimer hastası yaşlı adam, sel sularına kapılarak hayatını kaybetmiş

Muğla'nın Milas ilçesinde 3 gündür aranan alzheimer hastası yaşlı adamdan acı haber geldi. Çiftlik mahallesi ve kırsalında yürütülen arama çalışmaları sonucu yaşlı adamın cansız bedenine ulaşıldı. 78 yaşındaki Mehmet Ali Öngel'in önceki meydana gelen yağışlarda dere yatağında sel sularına kapılıp sürüklenmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Milas’ta alzheimer hastası yaşlı adam her yerde aranıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde Alzheimer hastası yaşlı adamdan haber alamayan yakınları durumu Jandarma ekiplerine bildirerek,kırsal mahalle ve civar mahallelerde arama çalışması başlattı.

Alzheimer hastası ölü bulundu

Menteşe’nin kırsal Denizova Mahallesinde yaşayan Alzheimer hastası 85 yaşındaki Arif Baykara ölü bulundu.

Alzheimer Hastası İngiliz 6 Gündür Kayıp

Fethiye’den Köyceğiz ilçesine taşınan ve orada yaşamaya başlayan İngiliz Uyruklu Alzheimer hastası Keith Fortham’dan 6 günden beri haber alınamıyor.