Ambulans Haberleri

Ambulans Haberleri

Orman İşletme Müdürlüğü aracı kaza yaptı: 3 yaralı

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kontrolden çıkan Orman İşletme Müdürlüğü hizmet aracının yol kenarına savurulduğu kazada 3 kişi yaralandı.

Otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı

 Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Değirmenyanı mevkiinde bir otomobil yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile başka bir araca savrulan yaya olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Gezi Teknesinde Rahatsızlanan Vatandaşa Sahil Güvenlik’ten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Milas ilçesi açıklarında gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Özçekim yapmak isterken denize düştüler

Muğla'nın Datça ilçesinde gerçekleştirilen Badem Çiçeği Festivali'ne gelen bir grup kadın, hatıra fotoğrafı çekilmek için deniz fazla yaklaşınca, grupta bulunan 2 kadın denize düştü. Polis ekipleri tarafından kurtarılan kadınlar ambulansla hastaneye götürüldü.

Belediye İşçisi Sobayı Yakayım Derken Kendini Yaktı

Muğla’nın Marmaris ilçe belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde görev yapan 22 yaşındaki Yener D. sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada yaralandı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan genç işçi acil olarak önce devlet hastanesine sevk edilirken, işçinin ambulans uçak ile Kocaeli’ndeki hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

2023 yılında Muğla'da nüfusun 10 katı sağlık hizmeti sunuldu

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre geçtiğimiz yıl 112 ambulansı ile 118 bin 971 hastaya müdahale ederek acil sağlık hizmeti verildiği belirtildi.

Kaçan Sürücü Yakalandı, Yaralı Kadın Öldü

Yatağan-Menteşe Karayolu Akçaova mevkiinde öğle saatlerinde park halindeki araca çarptıktan sonra kaçan sürücü Denizli karayolunda Gazeller Jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Filiz Erdem Ülgen yaşamını yitirdi.

Menteşe’de Kaza, Biri Ağır İki Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde iki aracı karıştığı kazada iki kişi yaralanırken, yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Seydikemer’de kaza meydana geldi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Zorlar Kavşağı’nda trafik kazası meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Muğla'da 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Kutlandı

1-7 Aralık tarihlerinde kutlanan 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında ambulans, itfaiye, Jandarma, polis ekipleri tarafından araçlar ile şehir turu gerçekleştirildi.

Otomobil ambulansa çarptı; 1 ağır yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, park halindeki otomobile, ardından da ambulansa çarptı. Kaza otomobil sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Kaza ucuz atlatıldı

Fethiye’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralının ambulans ile hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Balığa çıkan emekli ambulans şoförü ölü bulundu

Muğla'nın Ula İlçesi Gökçe sahilinden balığa çıkan ve kendisinden haber alınamayan 63 yaşındaki emekli ambulans şoförü Mehmet Aşkın, 24 saatlik arama çalışmasının ardından ölü bulundu.

Saklıkent Milli Parkı'nda Korku Dolu Anlar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yer alan dünyaca ünlü Saklıkent Milli Parkı'na dağdan düşen kaya parçaları korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yaralanan 5 turist ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

İki motosiklet çarpıştı, biri kanala düştü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki motosikletli çarpıştı. Sürücü E.İ çarpışmanın etkisi ile motoruyla beraber su kanalı düştü. Muğla Büyükşehir itfaiyesi ekipleri kanala düşen E.İ yi çıkarıp ambulans ile hastaneye sevk etti.

İş yerine silahlı saldırı: 2 yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir iş yerine gelen şahıs elindeki silahla dört el ateş ederek, iki kişiyi ayaklarından vurdu. Saldırgan olay sonrası kaçarken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Fethiye’de Maddi Hasarlı Kaza Meydana Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 741.sokakta maddi hasarlı kaza meydana geldi. Olay 14.30 sularında yaşandı. Kazada, maddi hasar meydana gelirken sürücüler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Babasını Çöp Evde Ölüme Terk Edilmiş Halde Buldu

Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.

Gökova kavşağında kaza

Muğla Gökova kavşağında otomobil ile ambulansın karıştığı kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

Eski Bakan Zeybekçi kazada yaralandı

Ekonomi eski bakanlarından Nihat Zeybekçi, Muğla'nın Ula ilçesi Yaylasöğüt Mevkisinde trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası hurdaya dönen araçtan yaralı kurtulan Nihat Zeybekçi olay yerinde gerçekleştirilen ilk tedavisinin ardından ambulans ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Motosiklet Ambulansa Çarptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

18 YAŞINDA HAYATINI KAYBEDEN BERFİN’İN AİLESİ, KAZANIN AYDINLATILMASINI İSTİYOR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 6 Ekim tarihinde elektrikli bisikleti ile kaza yaparak hayatını kaybeden 18 yaşındaki Berfin Günden'in anne ve babası Naciye-Beşir Günden, kazanın nasıl yaşandığını merak ettiklerini, kızlarına görüştükten 4 dakika sonra ulaşamadıklarını, her şeyin 4 dakika içinde olduğunu, yoldan geçerken kazayı gören olduysa emniyet birimlerine bildirmelerini istedi. Acılı anne, kızının kaza yaptığı yola kapanıp gözyaşı dökerek, Allah rızası için biri görseydi, ambulansı arasaydı, çarpmış bile olsa ben affedecektim dedi.

YABANCI UYRUKLU 3 KİŞİ YARALANDI

Muğla Denizli yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında yabancı uyruklu 3 kişi yaralandı.

Yangından etkilenen belediye işçilerinin yardımına sahil güvenlik koştu

Muğla'nın Datça ilçesinde yangından etkilenen 4 belediye işçisi sahil güvenlik ekipleri tarafından kıyıdan alınarak ambulansa ulaştırıldı.

YAŞAMAK İÇİN FETHİYE’DEN ANKARA’YA UÇTU

Kalp ve akciğer rahatsızlığı bulunan E.B.(74), Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada durumu kötüleşince ambulans helikopter ile Ankara Başkent Hastanesi’ne sevk edildi.

DSİ Kanalı’nda Can Pazarı

Taşyaka Mahallesi’nde gece saat 2’de bilinmeyen bir nedenle suya atlayan iki kişi Fethiye Grup Amirliği İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı.Sudan çıkarılan 2 kişi ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Dereye düşen araçtan yaralı kurtuldu

Foça Mahallesinde gece saat 00.40 civarında bir araç dereye düştü. Araç sürücüsü İtfaiye Grup Amirliği tarafından hafif yaralı olarak kurtarıldı. Kurtarılan sürücü ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Aspiratörden çıkan yangın korkuttu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir evin mutfağında çıkan yangın büyümeden söndürüldü, dumandan etkilenen bir kişi ambulansta tedavi edildi.

Yaşlı Çiftin Evi Yandı

Dalaman İlçesi’ne bağlı Çöğmen Mahallesi’nde Hayrettin Muslu’ya (82) ait evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelirken ev sahibi Hayrettin Muslu ve eşi Esma Muslu(78) yaralandı. Yaşlı çift olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi.

Araç İçerisinden İtfaiye Yardımı İle Çıkabildiler

Seydikemer’de meydana gelen trafik kazasında iki kişi araçları içerisinde sıkıştı.Sıkışan şahısları olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkıştıkları yerden çıkardı.Şahıslar ambulans ile hastaneye sevk edildi.