Amfi Tiyatro Haberleri

Amfi Tiyatro Haberleri

Amfi Tiyatro özel çocuklara ev sahipliği yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 25 özel çocuğun sahne aldığı konserde 70’lerin rüzgarı eserken, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yaz akşamlarında birçok konsere ev sahipliği yaptığını belirterek, “Katıldıklarım arasında en keyifli olan konser buydu” diye konuştu.

‘Hey gidi Günler’ sahnelendi

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, “Hey Gidi Günler” adlı interaktif müzikal oyunu Muğla’nın Marmaris ilçesi Amfi tiyatroda sergileyerek seyirciyi kahkahaya boğdu.

Ukraynalılar bağımsızlık günlerini kutladı

Ukrayna Bağımsızlık Günü, Marmaris Amfi Tiyatro’da kutlandı.

Cem Adrian şarkılarıyla sevenlerini çoşturdu

Ünlü sanatçı Cem Adrian Marmaris’te Amfi Tiyatro’da muhteşem bir konser verdi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da konseri izleyenler arasındaydı.

MUSTAFA KESER MARMARİS’TE KONSER VERDİ

Türk Halk Müziğinin duayen sanatçılarından Mustafa Keser en son 15 yıl önce gelerek konser verdiği Marmaris'te sevenleri ile buluştu. Türkiye'nin en geniş repertuarına sahip ses ve sahne sanatçısı Keser amfi tiyatroda unutulmaz bir konser verdi.

Marmaris’te binlerce çocuk hep birlikte şarkılar söyleyip doyasıya eğlendi

Marmaris Belediyesi'nin düzenlediği 'Karamela Sepeti' isimli müzikli gösteriyle çocuklar unutulmaz bir gece yaşadı. Çocuk şarkılarıyla tanınan Onur Erol'un sahne aldığı gösteride Amfi Tiyatro'yu dolduran binlerce çocuk hep birlikte şarkılar söyledi.

AMFİ TİYATRO SAHİPSİZ KALDI

Fethiye Limanı’nın karşısında bulunan tarihi Telmessos Amfi Tiyatrosu restorasyon çalışmaları yarım kaldı. Telmessos Amfi Tiyatrosu’nun restorasyon ve onarım işi 2012 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 4 milyon 522 bin 814 lira 53 kuruş bedelle Ace İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne verilmişti. Çıkan anlaşmazlıklardan sonra mahkemeye taşınan süreç tamamlanamadığı için tarihi bir güzellik olarak turizme kazandırılması beklenen Amfi Tiyatro yarım kaldı.

Turizm ve sağlıkçılara mezuniyet töreni

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi pandemi nedeniyle tören yapılamayan bölümlerinde mezuniyet törenlerini gerçekleştiriyor. Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan mezun olan 377 öğrenci için Marmaris Amfi Tiyatro'da mezuniyet töreni düzenlendi.

Seydikemer, tarihin en eski amfi tiyatrolarına sahip

Seydikemer Belediyesi 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Seydikemer ilçesi sınırlarında bulunan Tlos, Letoon ve Pınara Antik Kenti’nden seslenerek, Anadolu topraklarında yüzyıllar öncesinden tiyatroya verilen önemi gözler önüne serdi

Amfi tiyatro bu defa spor için kapılarını açtı

Sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Amfi tiyatro, bu kez Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen spor aktiviteleri için kapılarını açtı.