Anket Haberleri

Anket Haberleri

Fethiye Belediyesi Vatandaşa Anket Açtı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi, 2025-2029 yılları için stratejik planı dış paydaş anketini vatandaşlar için açtı.

Menteşe Konutlarında mini referandum: Kent Park'a spor salonu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesinde bulunan Karamehmet Mahallesi Menteşe konutlarında yer alan Kent Park'a yapılacak olan tesisin kullanım amacını belirlemek için mahalle sakinlerine bir anket düzenledi. "Birlikte karar veriyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen ankette, gençlik merkezi, kreş, market ve spor salonu seçenekleri sunuldu.

Büyükşehir Kent Parka yapılacak tesisi halka soruyor

Menteşe’de Kent Park içerisine yapılacak tesisin hangi amaçla kullanılacağı mahalle halkına anketle soruluyor. Mahallede kurulan sandığa vatandaşlar isteklerini atarken çıkacak sonuca göre tesisin ne olarak kullanılacağı belli olacak.

Başkan Adayı Saatcı, Paylaştığı Anket Hakkında Konuştu

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından yapılan çarpıcı anketi değerlendirdi. Saatcı, “Siyaset süreci 15 rauntluk bir maçtır. Biz 1. maçı önde bitirmiş olduk. Daha oynanmamış 14 maç var” dedi.

Saatcı Yaptırdığı Anketlerin Sonuçlarını Açıkladı

Fethiye’de 1999-2019 yılları arasında dört dönem belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı’nın, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi'ne yaptırdığı Şubat ayı başında gerçekleştirilen anket çalışmasının sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

Alim Karaca, Aday Olma Sürecini Anlattı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeniden aday olduğu sürecin tüm ayrıntılarını anlattı. Karaca asılsız iddialarla genel merkeze binlerce mail atıldığını belirtirken, genel merkezin 3 kez memnuniyet anketi yaptığını, hepsinden birinci çıktığını söyledi. Ayrıca kendisi hakkındaki bazı iddialara da cevap veren Karaca “kimseye kırgın değilim. Ben projelere odaklı bir seçim çalışması yapacağım. Bugüne kadar siyasi görüşünden dolayı kimseyi işinden etmedik” ifadelerini kullandı. 

Yılsonu dolar tahmini geriledi, büyüme beklentisi arttı

Piyasa katılımcıları anketinde yıl sonu dolar kuru tahmini 23,09 olarak gerçekleşirken, büyüme beklentisi yüzde 3,5 ‘ten yüzde 3,7’ye yükseldi.

ENFLASYON BEKLENTİSİ YÜKSELDİ

Piyasa katılımcıları anketinde cari yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 35,76 iken, Mart döneminde yüzde 37,72 oldu

KARACA, YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen törende yapılan anket ve saha çalışmaları sonucu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ‘yılın en başarılı belediye başkanı’ ödülü verildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden ‘Öğrenci Genel Memnuniyet’ anketi

Kuruluşunun 30'uncu yılını kutlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Rektör Hüseyin Çiçek'in göreve gelmesinin ardından bilimsel araştırma projeleri, AR-GE çalışmaları, Marka Dersler programı, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

ANKETEN MANGA ÇIKTI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 18 Mayıs Günü Beşkaza Meydanı’nda Manga konseri düzenlenecek.

Chp'li Demir: Anketler Gösteriyor Akp Gidiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Türkiye Raporu'nun seçim anketi sonucuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Demir:" Halk artık gerçekleri görüyor, Erdoğan'a oy vermiyor." dedi.

Bodrum Dünya’nın en seçkin şehirlerini geride bıraktı

Dünya'nın en seçkin 25 kenti arasına giren Bodrum yapılan ankette 16'cı sırada yer aldı.

Fethiye Sanayi Sitesi’nin Taşınması Projesine geniş katılımlı destek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) alınan hibe desteğiyle gerçekleştirilen ‘Fethiye ve Seydikemer Küçük Sanayi Sitesi Fizibilite Etüdü’ projesi, odak grup toplantısı online video konferans yönetimiyle gerçekleştirildi. Üretim ve depolama alanları yetersiz kalan Fethiye ve Seydikemer küçük sanayi sitelerinin taşınması için çalıştıklarını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Özellikle şehir içinde sıkışıp kalan, otopark ve trafik yoğunluğunu artıran, mevzuatlara uygun olmayan Fethiye Sanayi Sitesi’nin taşınabilmesi için yatırım fizibilitesi hazırlanıyor. Bu kapsamda sanayideki işletmelerimize yönelik anketler yapıyor, vatandaşlarımızın görüşleri alıyor ve proje kapsamında yeni sanayi sitesi için yer araştırma analizi yapıyoruz.” dedi.

Muhtarlara anket çalışması yapıldı

Fethiye’de merkez mahallelerin dışında kalan bölgelerin mahalle muhtarlarına anket düzenlendi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının başlatmış olduğu muhtarlara yönelik anket çalışması GEKA (Güney Ege Kalkınma Ajansı) tarafından gerçekleştirildi.

SED Medya’nın anketi sona erdi

SED Medya’nın Fethiye ve Seydikemer’de AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları kim olmalı anketine her 2 ilçeden büyük bir katılım oldu. AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı için adı kulislerde anılan 24 aday arasında Muhittin Kayabaş yüzde 18.2 ile 2 bin 288 ilk sırada yer alırken, Turgay Öztürk yüzde 16.1 ile 2 bin 16 oy ile ikinci Harun Balcı ise yüzde 12.3 bin 539 oy ile üçüncü sırada yer aldı. CHP Fethiye İlçe Başkanlığı için ise Ulaş Yavuz yüzde 49.6 ile bin 999 oyla ilk sırada yer alırken, Mehmet Demir yüzde 48.4 ile bin 951 oy ile ikinci sırada yer aldı. MHP Fethiye İlçe Başkanlığı için ise yüzde 31.5 309 oy ile Enver Demirci ilk sırada yer alırken Emre Tekcan yüzde 28.5 280 oy ile ikinci oldu.

CHP’li Demir’den SED Medya’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkan adaylarından Turizmci Mehmet Demir, SED Medya Sahibi Seda Köktener’i ziyaret ederek; ilçe başkan adaylığı ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Demir, SED Medya’nın başlattığı anket çalışmalarını çok yararlı bulduğunu ifade ederek; “Bizler halkımızın içindeyiz. 3 aday yarışıyoruz” ifadelerini kullandı.

İl ve İlçe Başkanlıkları seçiminde Kimi aday görmek istiyorsunuz?

Siyasi partilerde kongre takvimleri şekillenirken; Muğla ve ilçelerinde de il ve ilçe başkanlıkları için adaylık kulisleri başladı. Özellikle AK Parti'de başlayan kongre süreci ile aday olmak isteyenlerin isimleri kulislerde dillendirilirken; Fethiye ilçesinde aday patlaması bekleniyor. SED MEDYA olarak sürece hız katmak amacıyla anket çalışması başlatıyoruz. www.gercekfethiye.com web sitesi üzerinden yapacağımız anket çok yakında...

Bağımsız Saatcı, ‘Sosyal medya oyunları, sonucu değiştirmeyecek’

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın önlenemez yükselişi özellikle sosyal medyada bazı karanlık gurupları harekete geçirdi. Yayınlanan sahte anketler ve kendisi tarafından hazırlanmış gibi gösterilen siyasi içerikli görseller hakkında konuşan Başkan Saatcı, “Siyasi algı oyunları, kaybetmiş olmanın getirdiği aciziyetin sonucudur. Ne yaparsanız yapın, hiçbir şey değişmeyecek. Artık bu iş bitti. Geçmiş olsun.” dedi.

Başkan Saatcı, Bodrum’dan seslendi; “Tren kaçtı, çirkinleşmeyin!”

Bodrum ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılaşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, temaslarını değerlendirerek kendisine yönelik algı operasyonları hakkında açıklamalarda bulundu. “Çirkinleşmeyin!” diyen Başkan Saatcı, vatandaşlardan düzmece anket oyunlarına tenezzül etmemelerini isterken, seçildikten sonra hiçbir partiye geçmeyeceğinin tekrar altını çizdi.

Başkan Kocadon’dan Anket Değerlendirmesi

2016 yılından bu yana Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için çalışan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, gezici araştırma tarafından yayınlanan çalışmayı değerlendirdi.