Anlamlı Etkinlik Haberleri

Anlamlı Etkinlik Haberleri

Fethiye Edebiyat Grubu’ndan Anlamlı Etkinlik

Fethiye Edebiyat Grubu tarafından Fethiye Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 'Kitap İmza Günü' programı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde kitapseverleri bekliyor.

Fethiye Türk Kadınlar Birliği’nden Anlamlı Etkinlik

Fethiye Türk Kadınlar Birliği Derneği, hem Türk Kadınlar Birliği Derneği’nin yüzüncü yılı hem de Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel dernek önünde yemekli organizasyon düzenledi. Düzenlenen etkinliğe misafirler yoğun katılım gösterdi.

Fethiye İlçe Teşkilatından Anlamlı Etkinlik

İyi Parti il ve ilçe teşkilatları, ülke genelinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Tüm teşkilatlarda eş zamanlı olarak İlköğretim Haftası dolayısıyla Andımız okundu. 

MAG-AME SAR’dan anlamlı etkinlik

Muğla’nın Datça ilçesinde Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği 17 Ağustos Kocaeli-Gölcük depreminin 24.yılında farkındalık etkinliği düzenledi.

Örnek Okul Müdürü Hacer Çetin’den Çevre Haftasında Anlamlı Etkinlik

Karaköy Ortaokulu öğrencileri 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolasıyla Karadere Plajında çevre temizliği yaptı. Karaköy Ortaokulu Müdürü Hacer Çetin ve öğretmenler öncülüğünde yapılan plaj temizliğinde öğrencilere çevre temizliği bilinci aşılandı.

OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK

Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Beşkaza Meydanı’nda anlamlı bir etkinliğe imza attı.

DÜNYA SU GÜNÜ'NDE ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Muğla’nın Marmaris ilçesi Evren Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri 22 Mart Dünya Su Günü'nde Marmaris Barajı'nı ziyaret ederek, suyun evlerine olan yolculuğunu öğrendi.

KARAÇULHALILARDAN ANLAMLI ETKİNLİK

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi. Dernek binasında gerçekleştirilen programa ilgi yoğun oldu.

KÖYCEĞİZ’DE KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle anlamlı etkinlikler düzenlenecek.

FETHİYE'DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİNE ANLAMLI ETKİNLİK

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ile özel bir kurum ortaklığında, şehit ve gazi aileleri için Afyonkarahisar gezisi düzenledi.

Köyceğiz’de, liseli öğrencilerden anlamlı etkinlik

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Şehit Seyhan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı ve Tarım Alanı 'Sevgi ile Engelsiz Yarınlara' sloganı ile özel çocuklarla bir araya geldi.

Bodrum’da iki anlamlı etkinlik

Ünlü tiyatrocu Nazan Kesal, Muğla'nın Bodrum ilçesinde oynadığı 'Yaralarım Aşktandır' isimli tek kişilik oyundaki performansıyla beğeni topladı.

Kooperatiften anlamlı etkinlik 

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde kurulan Fethiye Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Ata tohumlarından üretilen ürünleri, halkın beğenisine sunmaya devam ediyor. Kooperatif Başkanı Dr. Hüseyin Fikret Ünal, “Yardımsever vatandaşlarımız ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek için kooperatifimize müracaat ediyorlar. Bizler de kooperatifimize ait yaş sebze ve meyve ile bakliyat ürünlerinden oluşan gıda yardım paketleri hazırlıyoruz” dedi. 

Kızılay Fethiye Şubesi’nden anlamlı etkinlik

Kızılay Fethiye Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla resmi kurumlarda ve sahil bandında karanfil dağıtımı gerçekleştirdi. 

Velilerden anlamlı etkinlik

Fethiye Gazi İlkokulu’ndan öğrenci velisi Neslihan Güven Yaşar önderliğinde bir araya gelen veliler, kök hücre bağışçısı olmak için kan verdi. Kök hücre bağışında farkındalık oluşturmak anacıyla bir araya gelen veliler Kızılay kan alma birimine kan verdi. Kan örnekleriyle uyuşan hastalara kök hücre bağışçısı olacak veliler, herkesi bağış yapmaya davet etti. Etkinliği duyan başka velilerin de bağışçı olmak için Kızılay’a başvurduğu öğrenildi.