Antakya Haberleri

Antakya Haberleri

Depremde hayatını kaybeden Yağmur'un sesi, gözyaşlarına boğdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlen Opus Müzik Festivali, Türk Yıldızları Senfoni Orkestrası "Dayanışma Konseriyle" sona erdi. Konserden sahneye çıkan Antakya Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Sezgin Suna gözyaşları içerisinde 6 Şubat depreminde hayatın kaybeden 11 yaşındaki öğrencisi Yağmur’un depremden 2 gün önce gönderdiği ses kaydını dinletti. Orkestra ekibi ve vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Bodrum Belediyesi'nden Dünya Barış Günü konseri

Bodrum Belediyesi tarafından 1 Eylül Dünya Barış Günü çerçevesinde Bodrum Antik Tiyatro’da Antakya Medeniyetler Korosu konseri düzenlendi.

Antakya Medeniyetler Korosu dinleyenleri büyüledi!

Antakya Medeniyetler korosu Marmaris Anfi Tiyatro’da sevenleri ile buluşarak bir konser verdi. Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen ikinci Marmaris Kültür Sanat Festivali etkinlikleri dahilinde verilen ve ’ onur konuğu ‘’ olarak katıldıkları konserde ‘hem duygulu, hem de eğlenceli anlar yaşandı.

KARACA DEPREMZEDE ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Hatay Antakya’dan gelen depremzedeler Esra ve Ali Kanal çiftinin nikahını kıydı.

ENGELLİ ÇİFT, NAMAZA KALKINCA DEPREMDEN SAĞ KURTULDU

Kahramanmaraş merkezli depremin en fazla etkilediği Hatay Antakya'da evleri yıkılan işitme ve konuşma engelli Yusuf Emre Bahadırlı, 6 Şubat'ta sabah namazı kılmak için abdest almaya kalktığında depreme yakalandı.

SAĞLIK MEMURU MUZAFFER KILINÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç, Antakya Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Binasındaki son nöbeti sırasında enkaz altında kalarak can verdi. Kılıç son yolculuğuna Fethiye’de dualar ile uğurlandı.

FETHİYELİ SAĞLIK MEMURU DEPREME SON NÖBETİNDE YAKALANDI 

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç, Antakya Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Binasındaki son nöbeti sırasında enkaz altında kalarak can verdi. 

MARMARİS'İN İLK DEPREMZEDE BEBEĞİ DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Antakya'dan Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Pancar ailesinin üçüncü oğlu dünyaya gözlerini açtı.

DEPREME ANTAKYA'DA YAKALANAN GENÇ KIZ BUGÜN MARMARİS'TE DEFNEDİLDİ 

Yüzyılın felaketi diye tanımlanan Kahramanmaraş merkez üslü depremlerin ardından tüm ülkeyi yasa boğan felakette Marmarisli vatandaşlar memleketlerine getirilerek toprağa veriliyor.

6 GÜNDE 124 TIR GÖNDERİLDİ

Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Kilis, Malatya, Adana, Gaziantep, Adıyaman, Antakya ve Diyarbakır'da etkili olan deprem sonrası, Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde Bodrum halkının el birliğiyle deprem bölgesine gerçekleştirdiği yardımlarla ilgili Bodrum Belediyesi tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

AKUT FETHİYE ANTAKYA’DA

AKUT Fethiye ekibi Antakya’da çalışmalarına devam ediyor.

MARMARİS BELEDİYESİ EKİPLERİ BABA VE 3 KIZINI SAĞ KURTARDI

Hatay'ın Antakya ilçesinde arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Marmaris Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (MABKE) depremin 63'üncü saatinde Suriyeli bir baba ve üç kızını enkaz altından sağ olarak çıkardı.