Araç Sürücüsü Haberleri

Araç Sürücüsü Haberleri

Milas’ta araç uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı.

Otomobil alev topuna döndü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde seyir halindeki araçta çıkan yangında araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Balık yemi yüklü tır tarlaya uçtu

Muğla'nın Milas ilçesinde balık yemi yüklü tır tarlaya uçarken, araç sürücüsü yaralandı.

Fethiye’de Trafik Kazası: 1 Ölü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde refüjdeki aydınlatma direğine çarpan hafif ticari araç sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaçma Planlarını Polis Bozdu: 1 Tutuklama

Muğla'nın Marmaris ilçesinde içerisinde 8 kişilik araca 26 kişi binerek yurt dışına kaçma planı yapan düzensiz göçmenler polis ekipleri tarafından yakalanırken, gözaltına alınan araç sürücüsü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İKİ GENÇ KIZIN ÖLDÜĞÜ KAZADA, ARAÇ SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Pazar gecesi saat 01.20 de iki genç kızın ölümü ile sonuçlanan trafik kazasında sürücü Mustafa B., taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edildi.

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Milas ilçesinde otomobilin çarptığı yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybederken, kaçan araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

ZIPLAYA ZIPLAYA GELEN 10 TONLUK SU TANKINDAN BÖYLE KURTULDU

Muğla'nın Bodrum ilçesinden kamyonetin arkasında bulunan 10 tonluk su tankı virajda düşerek karşı şeritte geçti. Seyir halinde olan otomobilin üzerine zıplaya zıplaya gelen su tankını gören araç sürücüsü son anda yaptığı manevrayla ölümden döndü. O anlar araç kamerasına yansıdı.

Milas’ta 475 araç sürücüsü ve yolcular bilgilendirildi

Ülke genelinde 5 milyon erkeğe eğitim verilmesi çerçevesinde bilgilendirme çalışmalarına devam ediliyor. Bafa Yol Kontrol Noktası' ndan geçen 475 araç sürücü ve yolculara bilgilendirmede bulunuldu.

Dereye düşen araçtan yaralı kurtuldu

Foça Mahallesinde gece saat 00.40 civarında bir araç dereye düştü. Araç sürücüsü İtfaiye Grup Amirliği tarafından hafif yaralı olarak kurtarıldı. Kurtarılan sürücü ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Uçuruma uçan araçta 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Muğla'nın Dalaman ilçesi Kille Koyu'ndan dönen bir araç kontrolden çıkarak uçurumdan yuvarlandı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralanırken, araç sürücüsünün sosyal medyada paylaştığı ve kolları kan içindeki görüntüleri dikkat çekti.

24 kişinin öldüğü kazada araç sürücüsüne 18 yıl 9 ay hapis

2017 yılında Sakartepe rampasında 24 kişinin ölümü ve 10 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kazanın tek tutuklu sanığı araç sahibi Bülent Çetindağ'a 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi.

Seydikemer’de kısıtlamada denetimler aralıksız sürdü 

Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kovid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, denetimlerde bulundu. Bu kapsamda 4 araç sürücüsüne bin 374 TL idari para cezasında bulunduğu kaydedildi. 

Kağıt yüklü TIR devrildi

Antalya'dan Muğla'ya kağıt getiren TIR, Köyceğiz Kazancı mevkiinde kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü hafif yaralandı.

Uçuruma yuvarlanan belediye aracının şoförü yaralandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinde belediyeye ait hafif ticari araç kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada, önüne çıkan yabani hayvana çarpmamak için direksiyonu kıran araç sürücüsü yaralandı.

Atla çarpışan araç hurdaya döndü

Muğla’nın Datça ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, atla çarpışan otomobil hurdaya dönerken, araç sürücüsü ağır yaralandı yola kontrolsüz çıktığı belirtilen at ise telef oldu. Kazadan sonra hurdaya dönen otomobili görenler gözlerine inanamadı.

AŞIRI HIZ YİNE CAN ALDI: 1 ÖLÜ 1 YARALI

Seydikemer’in Çobansa Mahallesinde dikkatsizlik sonrası yoldan çıkan araç takla atarak savruldu. Kazada araç sürücüsü Mustafa Alkaya yaralanırken eşi Kader Tüfekçi Alkaya ise kaldırıldığı hastane de tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.