Araç Trafiği Haberleri

Araç Trafiği Haberleri

Tatil için Ölüdeniz’i tercih edenler, araç kuyruğu oluşturdu

Yaz tatilini Fethiye Ölüdeniz'de geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu.

Muğla Makası’nda Bitmek Bilmeyen Trafik Çilesi

Fethiye’de araç trafiğinin en yoğun olduğu Muğla Makası’nda trafik kilitlenmiş durumda. Kilitlenen trafik araç sürücülerini çileden çıkardı.

Sürücülerin dikkatine!

Bu sene 6’ncısı düzenlenecek olan 15 Temmuz Muğla Marmaris Ulusal Bisiklet Yol Yarışı nedeni ile 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü bazı yollar belirtilen saatlerde araç trafiğine kapalı olacak.

Fethiye’de TYT sınavında sıcaklık ve gürültü problemi yaşandı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. Saat 10.15'te başlayan TYT sınavı 12.30’da sona erdi. Adaylara, soruları yanıtlamaları için 135 dakika süre verildi. Sınava giren Mehmet Durman, “Klimaların bozuk olması nedeniyle baya zorlandım. Sınavda peçete yetmedi. Gürültüyle ilgili de sıkıntı oldu. Çevre yolunun kenarında olduğumuz için. Araç trafiği çok fazlaydı” dedi.

Yılbaşı öncesi trafik ekiplerinden sıkı denetim

Yılbaşı için güvenlik önlemlerinin arttırıldığı Muğla'da yeni yılı Muğla'da girmek için diğer illerden gelen araç trafiğinde artış gözlenirken, trafik ekipleri de denetimlerini sıklaştırdı.

Bodrum Belediyesi İki Günlük Sokağa Çıkma Yasağını Değerlendiriyor

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında yaya ve araç trafiğinin olmamasını fırsata çeviren Bodrum Belediyesi Fen İşleri ekipleri, alt ve üst yapı çalışmalarını yoğun mesaiyle sürdürüyor.