Aracı Haberleri

Aracı Haberleri

Direksiyon başında kalp krizi geçiren vatandaş hayatını kaybetti

 Muğla’nın Menteşe ilçesinde aracı ile seyir halinde iken kalp krizi geçiren Niyazi Pınar, yapılan tüm müdahaleye rağmen kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Muğla’daki can dostlar için ‘Acil Müdahale’ aracı

Türkiye’nin en kapsamlı Geçici Hayvan Bakımevine sahip Muğla Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için acil müdahale aracını devreye soktu. İç donanımında açılır-kapanır muayene masası, serum askısı, ilaç-malzeme dolabı, hayvan taşıma rampası, seyyar taşıma sedyesi, lavabo ve 4 adet kafes bulunan Acil Müdahale aracı sokak hayvanlarının aşılanması için ilçeleri dolaşıyor.

Marmarisli öğrenciler ‘orman benim ‘projesi ile buluştu

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele için "Orman Benim" etkinliği düzenlendi. İlköğretim okulunda ekipler tarafından getirilen simülasyon aracında ormanların güzelliğini ve faydalarını izleyen öğrenciler, oyunlar ile fidan dikmeyi de öğrendi.

Muğla’da ‘Mobil Göç Araçları’ ile daha hızlı kontrol

 Göç İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla’ya tahsis edilen, Fethiye ve Bodrum’da konuşlandırılan iki Mobil Göç Aracı düzensiz göç ile mücadelede işlemlerin daha hızlı yürümesine katkı sunuyor.

Orman İşletme Müdürlüğü aracı kaza yaptı: 3 yaralı

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kontrolden çıkan Orman İşletme Müdürlüğü hizmet aracının yol kenarına savurulduğu kazada 3 kişi yaralandı.

Kökten, Sorunların Çözümüne Aracı Oluyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, henüz göreve seçilmediği halde sorunların çözümüne aracı oluyor.

Marmaris’te trafik kazası: 2 yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Datça karayolu Mezargediği mevkiinde öğleden sonra meydana gelen kazada iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Muğla İŞKUR 2023 yılında 11 bin 339 kadın istihdamına aracılık etti

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü izlediği politikalar ve uygulamalarla kadın istihdamı ve kadınların iş gücüne katılım oranlarının artırılması konusunda adından söz ettiren sonuçlara imza atıyor.

Milas’ta Trafik Kazası: 2 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında orman işletmeye ait acil müdahale aracı ile kargo aracının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 orman işletme personeli hafif şekilde yaralandı.

Fethiye Caddeleri Kadın Şoföre Emanet

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli evli 2 çocuk annesi Canan Demirel, zemin süpürme aracında hem şoförlük yapıyor, hem de Fethiye caddelerinde süpürme ve yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Muğla’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’da 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Telefonla Konuşuyordu, Ne Olduğunu Anlayamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde telefonla konuşarak araçların arasından geçmeye çalışan yayaya motosikletin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı, trafikteki bir aracın kamerasına yansıdı.

Milas’ta Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Muğla’da ‘Makam Aracı Sürgünü’ İddiası Yalanlandı İletişim Başkanlığı Açıkladı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "İletişim başkanının makam aracını park etmesine izin vermeyen okul müdürü sürgün edildi" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Menteşe’de Kaza, Biri Ağır İki Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde iki aracı karıştığı kazada iki kişi yaralanırken, yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Fethiye’de 3 Aracın Karıştığı Kazada Maddi Hasar Meydana Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Menteşeoğlu Mahallesi’nde 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan 3 araçta da maddi hasar meydana gelirken herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Yatağan’da Tarihi Eser Operasyonu

Muğla’nın Yatağan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir konutta tarihi eser niteliği taşıyan sikkeler bulunduğu ihbarı üzerine şüphelinin evinde ve aracında arama gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir İtfaiyesi 2023’te 4 Bin Olaya Müdahale Etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 2023 yılında 4 bin 237 olaya müdahalede bulundu. Ekipler 2023 yılında en fazla 1922 ot, çöp ve anız yangınına müdahale etti.

Bodrum'da 2 Göçmen Kaçakçısı Şüphelisi Gözaltına Alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 49 düzensiz göçmen kurtarıldı, 28 düzensiz göçmen de yakaladı. Düzensiz göçmenlerin geçişine aracılık ettiği değerlendirilen 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Türk Usulü Yardıma 2 Bin 180 Tl Ceza

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 16 Aralık gece saatlerinde yolda kalan bir araç, başka bir aracın kaputuna yatan ve ayakları ile öndeki aracı itmesi ile ilgili Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

Marmaris'te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kamyon ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Yolda kalan aracı çekme halatı yerine bir genci kullanarak götürdüler

Muğla’nın Menteşe ilçesinde gece saatlerinde yolda kalan bir araç Türk usulü yardımla gideceği noktaya ulaştırıldı. Olayda yolda kalan aracı götürmek için çekme halatı yerine bir gencin kullanılması görenleri şaşırttı.

Seydikemer’de kaza meydana geldi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Zorlar Kavşağı’nda trafik kazası meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gençler İşte Projesi Menteşe’de Başladı

Avrupa Birliği Mali Yardım Aracı (IPA II) kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü eş finansmanıyla yürütülen “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO)” kapsamında Muğla’da 18 – 29 yaş arası gençlerin istihdam edilebilirliklerini arttırmak amacıyla “Menteşe’de Gençler İşte” (Youth at Work in Menteşe) projesi başlatıldı.

Seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yağış nedeniyle seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi.

Muğla'daki kazada ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Muğla’da iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si ağır 5 kişi yaralanırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan yaralılardan 22 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.

Dikkatsiz sürücü kazaya sebep oldu, 1 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde iddiaya göre bir aracın sürücüsünün kontrolsüz şekilde kapıyı açması ile hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü kaza yaparak yaralandı.

Milas’ta araç uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı.

Milas-Yatağan karayolunda akla hayale sığmayan trafik kazası

Muğla'nın Milas ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası görenleri ve güvenlik güçlerini şaşırttı. Bölünmüş yolda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi ağır yaralanırken, suikast gibi kazanın oluş şeklini çözmek için ekipler soruşturma başlattı.

Trafik denetiminden kaçtı, araçta asılı kalan trafik polisi son anda kurtuldu

Muğla’nın Milas ilçesinde trafik denetimleri sırasında evraklarını vermek istemeyen sürücü, denetimden kaçtı. O esnada aracın yan tarafında asılı kalan trafik polisi ise yaklaşık 4 metre sürüklenirken, olaydan yara almadan kurtuldu. Kaçan şüpheli sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.