Armutalan Mahallesi Haberleri

Armutalan Mahallesi Haberleri

Yolun Karşısına Geçen Yayayı Çarpan Sürücü Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesinde dün akşamüzeri meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmek isteyen Kadriye Uzun isimli kadına çarpan sürücü gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesi'nde yaşanan kazada yolun karşısına geçmeye çalışan Kadriye U. isimli kadın otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Armutalan yolları yenileniyor

Ana arterlerin yanı sıra ara yollarda da yenileme çalışmaları yürüten Marmaris Belediyesi Fen İşleri ekipleri son olarak Armutalan Mahallesi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

EVİNDE HAYVAN ÖLÜLERİNİ BİRİKTİREN KADININ KOMŞULARI KONUŞTU

Muğla'nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesi'nde 74 yaşındaki H.A.'nın yaşadığı evde, çok sayıda çürümüş hayvan ölüleri ile sağlıksız koşullarda yaşayan hayvanlar bulunmuştu. O sokakta yaşayanlar ve görüntüleri ilk ortaya çıkarıp şikayetçi olan komşular, H.A.'nın hayvan hırsızı olduğunu iddia etti.

EVDE ÇOK SAYIDA KEDİ VE KÖPEK ÖLÜSÜ BULUNDU

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Mahallesi'nde bir evde çok sayıda ölü kedi ve köpek bulundu.

Marmaris’teki 10 dönümlük parkta sona gelindi

Marmaris Belediyesi tarafından Armutalan Mahallesi'ne yapılan 10 dönümlük parkın yapımında sona gelindi. Çocukların ve büyüklerin keyifli zaman geçirmesi için birçok alternatifin yer aldığı park şimdiden bölge sakinlerinin nefes alabildiği alanlardan biri oldu.

İskoç turistler ölümden döndü

Marmaris'te ATV motoru ile geziye çıkan İskoçyalı karı-koca Armutalan Mahallesi seyir terasından 35 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Ticari taksi yandı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesinde seyir halinde olan 48 T 4293 plakalı ticari taksi yanması sonucu kullanılmaz hale geldi.

Marmaris’e yaşam parkı yapılacak

Marmaris Belediyesi, Armutalan Mahallesi'ne 10 dönümlük park yapmak için kolları sıvadı. Yaşam Parkı'nda çocuklar ve büyüklerin keyifli zaman geçirmesi için birçok alternatif yer alacak. Ayrıca kedi-köpek parkı da yapılacak.

Park halindeki araç alev aldı

Marmaris Armutalan Mahallesinde park halindeki aracın elektrik aksamından çıkan yangında, aracın ön bölümü büyük hasar gördü.

Esnaftan işçilere teşekkür yemeği

Marmaris'te esnaf Serdar Yıldırım, Armutalan Mahallesi'nde devam eden yol, altyapı ve üst yapı çalışmalarına teşekkür etmek için belediye çalışanlarına yemek ısmarladı.