Atanmış Haberleri

Atanmış Haberleri

Müdür Çay, yeni atanan öğretmenler ile bir arada

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘sözleşmeli öğretmen ve engelli öğretmen’ atamaları çerçevesinde Muğla’ya atanan öğretmenler Akyaka’da Muğla il Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ile bir araya geldi.

FETHİYE KAYMAKAMI KARAMAN GÖREVE BAŞLADI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın, Kırşehir Vali Yardımcılığı’na tayin olmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman atanmıştı.

ATMACA GÖREVİ DEVRALDI

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, görevinden alınarak yerine Fethiye Ortaokulu Müdürü Ahmet Atmaca atanmıştı. Devir töreni Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünede yapıldı.

Çoban, “Seçilmişler ve atanmışlar üsluba ve lisana özen vermeli”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın geçtiğimiz günlerde karıştığı küfürlü telefon görüşmesi hakkında açıklamalarda bulunarak, “Seçilmişlerin ve atanmışların temsil ettiği vatandaşları düşünerek, kurdukları cümleye, kullandıkları üsluba ve lisana özen ve ehemmiyet göstermeleri gerekmektedir” dedi.

Başkan Saatcı’dan Fen Lisesi’ne ziyaret

Fethiye Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılan Belediye Fen Lisesi’nde görev değişikliği olmuş, Ramazan Sertkaya okul müdürlüğü görevine atanmıştı. Başkan Behçet Saatcı beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile yeni atanan Sertkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SEYDİKEMER SULAMA BİRLİĞİNDE DEVİR TESLİM YAPILDI

6172 sayılı yasa ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının talimatları gereği ülke genelindeki Sulama Birlikleri DSİ’ye devredildi. Bugüne kadar görev yapan seçilmiş birlik başkanlarının yerine atanmış yeni birlik başkanları görev yapacaklar. Seydikemer Sulama Birliğinde yapılan devir teslim de Mehmet Güven’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi verildi.

ALTI NOKTA’DAN VALİ CİVELEK’E ZİYARET

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Esengül Civele’e İlimize atanmış olması nedeni ile nezaket ziyaretinde bulundular.