Atapark Haberleri

Atapark Haberleri

Atapark’ta BaBaZuLa Rüzgarı Esti

Dünyaca ünlü karikatür sanatçısı, “Çizgilerin Efendisi” Turhan Selçuk adına Milas Belediyesi tarafından bu yıl on üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması Ödül Töreni programı kapsamında BaBaZuLa konseri gerçekleştirildi.

Atapark’ta “Harmandalı” Gösterisi

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in 100. yaş günü Milas’ın dört bir yanında gerçekleştirilecek etkinliklerle büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlanacak.

Atapark, Neşet Ertaş Türküleriyle Çınladı

Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği öncülüğünde, Milas Belediyesi ve diğer sponsorların desteğiyle, Türk Halk Müziğinin büyük ustası, Bozkır’ın tezenesi Neşet Ertaş, ölümünün 11’nci yıldönümünde, Milas Atapark’taki etkinlikle anıldı.

Şampiyonluk Coşkusu Atapark’ta Yaşandı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Türk spor tarihinin en büyük başarılarından birini elde ederek , Avrupa Şampiyonu oldu.

Zafer Bayramı’nda 3 Farklı Noktada 3 Konser

Milas Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Güllük’te Tolga Çandar, Milas Atapark’ta Bilal Sonses, Bafa Pazar Yeri’nde ise Pusula konseri gerçekleştirecek.

Zafer Bayramı’nda 3 Farklı Noktada 3 Konser

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı, Milas Atapark başta olmak üzere Bafa ve Güllük’te de coşkuyla kutlanacak.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR VE MİLASLI ÇOCUKLAR EL ELE

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla Atapark’ta gerçekleşen Çocuk Şenliği, depremzede çocuklarla MilasIı çocukları buluşturdu

İSPANYALI ÖĞRENCİLER ATAPARK’TA AĞIRLANDI

Erasmus Projesi İklim Değişikliği ile Mücadele programı kapsamında İspanya’nın Cordoba şehri IES Maestro Eloy Vaquero Okulundan Menteşe’ye gelen koordinatör öğretmen ve öğrenciler, proje ortağı Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Atapark’ta ağırlandılar.

MENTEŞE BELEDİYESİNDEN DEPREMZEDE KADINLARA 8 MART KAHVALTISI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Ortaca etkinlikleri çerçevesinde Menteşe Belediyesi tarafından Menteşe'de misafir edilen depremzede kadınlar Atapark'ta sabah kahvaltısında ağırlandı.

7. ULUSLARARASI ZURNA ZEN FESTİVALİ BAŞLADI

Dünya'da sadece Muğla'da yapılan ve bu yıl 7.'si düzenlenen ZurnaZen Festivali'nin ilk ayağı Milas'ta sahnelendi. Milas Atapark Meydanı'nda sahnelenen festivale Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban tarafından sanat yönetmeni Ünal Yürük'e çiçek takdim edildi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırım: “Milletimizin desteğiyle her seçimden alnımızın akıyla çıktık”

AK Parti Genel Başkanvekili, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım düzenlenen program kapsamında Milas'a geldi. Atapark Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde Yıldırım'ın alana gelmesi öncesinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekilli Yelda Erol Gökcan ile Mehmet Yavuz Demir ve de AK Parti Teşkilat Başkanı İzmir Milletvekili Atilla Kaya birer konuşma yaptı.

Milas’ta 23 Nisan kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Dr. Mete Ersoy İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program çerçevesinde Atapark'ta kutlandı.

Başkan Gümüş Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gümüş, Menteşe Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atapark, Kültür Evi, Zahide Pazarı, Emlak İstimlak Müdürlüğü ve ana hizmet binasındaki ofisleri ziyaret etti ve burada görevli kadın personele karanfil hediye ederek günlerini kutladı.