Atatürk Bulvarı Haberleri

Atatürk Bulvarı Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizi 21 Yılda 3 Kat Büyüttük"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitingine katıldı. Atatürk Bulvarı'nda düzenlenen aday tanıtım mitinginde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’yi 3 kat büyüttüklerini açıkladı.

Anteplioğlu fark yaratıyor

Gaziantep'in geleneksel lezzetleri arasında özel bir yere sahip olan baklava, asırlardır sofralarda şenleniyor. Mesleğe çocukluk yıllarında başlayan Gaziantepli Adem Aydın, 4 yıl önce Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı Zincirlikavak Mevkii No:40’ta Anteplioğlu Tatlı Dünyası’nı açtı ve kendine has lezzeti müşterilere sunuyor.

Mobilya mağazasının deposunda çıkan yangın korkuttu

Zincirlikavak Mevkiinde bulunan bir mobilya mağazasının deposunda çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin erken müdahalesi ile alevlerin mağazaya sıçraması önlendi.

Zincirleme kazada maddi hasar oluştu

Esenköy Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda 3 aracın karıştığı trafik kazasında can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu.Kaza yerine gelen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kaza ile ilgili bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Soğuk baklava yoğun ilgi görüyor

Fethiye’de bulunan Anteplioğlu Tatlı Dünyası, bol ve lezzetli çeşitleri ile vatandaşlara hizmet etmeyi sürdürüyor. Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan işletme, sosyal medya üzerinden yaptığı çekilişlerde kazananlara baklava hediye ediyor. Deneyimli ustaları ve tecrübeli kadrosu ile adından söz ettiren Anteplioğlu Tatlı Dünyası’nın sloganı ise “Bir dilim mutluluk için…”

Muğla’daki eski FETÖ yurdu tehlike saçıyor

Muğla'nın Menteşe İlçesinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından kullanılan ve 15 Temmuz sonrası KHK ile hazineye devredilen Atatürk Bulvarı üzerindeki öğrenci yurdu madde bağımlılarının ve bimekan takımının uğrak yeri oldu.