Atıksu Arıtma Tesisleri Haberleri

Atıksu Arıtma Tesisleri Haberleri

Bodrum turizm sezonuna hazırlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un en önemli sorunlarından kanalizasyon, atıksu arıtma tesisleri, terfi merkezleri ve istasyonları, içme suyu hatları gibi birçok farklı proje tamamlanarak Bodrum halkının hizmetine sunuldu.

Muğla’daki Atık Su Arıtma Tesislerinden Yararlanma Oranı Yüzde 60 Arttı

2014-2024 yılları arasında altyapıya 2 Milyar 566 Milyon TL yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde kanalizasyon ve arıtma tesislerinden yararlanma oranlarını da arttırdı.

Arıtma çamurlarının bertarafı hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Muğla Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, Atıksu Arıtma Tesislerinden Çıkan Arıtma Çamurlarının Bertarafı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Arıtma çamuru bertarafı hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından, Atıksu Arıtma Tesislerinden Çıkan Arıtma Çamurlarının Bertarafı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.