#Aydem Haberleri

#Aydem Haberleri

Aydem Perakende Ve Gediz Perakende‘Den Elektrik Faturalarında Ödeme Kolaylığı Sağlayan İş Birliği

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşterilerine sunduğu ödeme kanallarını çeşitlendirmek ve fatura ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla QNB Finansbank ile yaptığı iş birliğiyle; ödemelerini Kassa Finansbank e-Cüzdan üzerinden gerçekleştirecek tüm müşterilerin, 50 TL üst limit olmak üzere faturalarının yarısının e-cüzdan hesaplarına geri yükleneceğini duyurdu.

Aydem Perakende Ve Gediz Perakende, Idc Cıo Ödüllerinde Müşteri Deneyimi Kategorisinde Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ilk kez katıldığı 13. International Data Corporation (IDC) Türkiye CIO Zirvesi’nde gerçekleşen 2022 IDC CIO Ödülleri’nde Müşteri Deneyimi Kategorisi’nde, “Elektrik Abonelik Sözleşmelerinde Dijitalleşme Projesi” ile üçüncülük ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, İlköğretim Öğrencilerini “Enerjinle Gelecek Senin” Projesiyle Sanal Gerçeklik Deneyimi İle Buluşturuyor

Ege Bölgesinde yaşayan 2.500 ilköğretim öğrencisinin, Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Young Guru Academy (YGA) iş birliği kapsamında, “Enerjinle Gelecek Senin” sloganıyla çocukların küçük yaştan itibaren enerji tasarrufunu deneyimleyerek öğrenmelerini ve benimsemelerini sağlayacak.

Yol Ve Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğiyle başlatılan alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların 30 Mayıs tarihinde bitmesi bekleniyor.