Ayı Haberleri

Ayı Haberleri

Kaymakam Ertaş’a AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'ndan ziyaret

Muğla’nın Fethiye ilçesinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol ve ilçe teşkilatı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a ziyarette bulundu.

Muğla'da Gençlik Haftası kutlamaları başladı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ve Gençlik Haftası etkinlikleri, Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başladı.

Fethiye’de Gençlik Haftası Törenle Başladı

Fethiye’de 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Köyceğiz’de 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak

 Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kutlamaları Gençlik Haftası başlangıcı olan 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü Atatürk heykeline çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak, ardından Protokol ziyaretleri gerçekleştirilecek.

Fethiye Ziraat Odasından Çiftçiler Günü Açıklaması

Fethiye Ziraat Odası, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Fethiye’de Emlakçılar Derneği, Başkan Çıralı’yı ziyaret etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, Başkan Yardımcısı Ergün Özdemir ve MEDEO-Muğla Emlak Danışmaları Esnaf Odası yönetiminden Zeynep Yılmaz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi.

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik Bayramı coşkuyla kutlanacak

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın Fethiye’de coşkuyla kutlanacağını belirterek açıklamada bulundu.

Menteşe Belediye Başkanı Köksal’dan Çiftçiler Günü mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, 14 Mayıs Çiftçiler günü nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Aziz Yıldırım’a bakın! Mourinho’dan sonra o bombayı da patlattı..

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada başkanlığa seçilmesinin ardından Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıkladı.

Başkan Aras çiftçilerle kahvaltıda buluştu

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla üreticilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Baştuğ’dan ‘Çiftçiler Günü’ mesajı

 Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü nedeniyle yayımladığı mesajında Muğla’nın hem turizm ile hem de tarım ile Türk ekonomisine önemli katkı sunan illerinden birisi olduğunu açıkladı.

Marmaris’te kaybolan adamdan hala bir iz yok

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde yakınları ile birlikte Balan Dağı'na çıntar mantarı toplamaya çıkan ve kaybolduğu ihbar edilen İsa Çifçi’yi arama çalışmaları devam ederken, dosya il cinayet büro tarafından da takip edilmeye başlandı.

Gece Yolcuları 18 Mayıs'ta Beşkaza Meydanı’nda

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında; Onur Asilkılıç ve Gece Yolcuları konseri, 18 Mayıs Cumartesi akşamı Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

FTSO Çalışanlarına Iso 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Ve İç Tetkikçi Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ve iştiraki Fethiye Güç Birliği (FGB) çalışanları, uluslararası standartlarda kaliteli hizmet sunmak ve üyelerinin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacıyla  ‘ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri ve İç Tetkikçi Eğitimi’ne katıldı. 

Hijyen Eğitimine 44 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Hijyen Eğitimi’ne 44 kişi katıldı.

Muğla'da kayıp şahsın cesedi üzeri taşlarla örtülmüş halde bulundu

 Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 22 Mart'ta ortadan kaybolan şahsın cesedi, üzeri taşlarla örtülmüş olarak bulundu.

Muğla Özel Eğitim Meslek Okulu'nda Engelliler Haftası etkinliği düzenlendi

Muğla Özel Eğitim Meslek Okulu, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında farkındalık etkinliği düzenledi.

Muğlalı küçük kızlar Türkiye finallerine yükseldi

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu'nun gururu olan Küçük Kız Hokey Takımı, 9-13 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya Alanya’da düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Hokey Türkiye Yarı Finalleri'nde göz kamaştıran bir performans sergiledi.

Bodrum’da Engelliler Haftası Farkındalık etkinliği

Bodrum'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında çeşitli okulların katıldığı kortej yürüyüşü ve etkinlikler düzenlendi.

Bodrum Belediyesi’nden anlamlı ziyaret

Bodrum Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında ilçe genelinde dezavantajlı vatandaşları ziyaret ediyor.

Zeytinyağı kalite ödülleri sahiplerini buluyor

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 2019 yılında başlatılan ‘Zeytinyağı Kalite Ödül Yarışması’ ödül töreni 14 Mayıs’ta (yarın) Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bahçesinde yapılacak.

Başkan Ünlü: “Her zaman yanınızdayız”

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ENABİRDER’in düzenlediği piknikte engelliler ve aileleri ile bir araya geldi. “Her zaman yanınızdayız” diyen Başkan Ünlü, down sendromlu bir çocukla zeybek oynayarak onların neşesine ve eğlencesine ortak oldu.

Belediye Başkanı Köksal’dan Anneler Günü mesajı

Menteşe Belediye Başkanı ve Şehir Plancısı Gonca Köksal, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Annelik, yalnızca biyolojik bağlarla değil, fedakârlık ve özveriyle tanımlanan en güçlü sevginin de bir ifadesidir" dedi.

BarBunn Cafe Bistro Anneler Günü’ne hazır

Mayıs aylarının ikinci pazar günleri kutlanan Anneler Günü için Fethiye’nin en gözde mekânlarından biri olan BarBunn Cafe Bistro hazırlıklarını tamamladı.

Başkan Köksal’dan Engelliler Haftası mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Engelliler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, “Engelliler bireyler bizim için ayrıcalıklı bireylerdir. Onların ve ailelerinin her zaman yanlarında olarak, yapacağımız çalışmalar ile sosyal hayatın içerisinde yer alan özgüvenli bireyler olmalarını sağlayacağız” dedi.

Başkan Topuz’dan Engelliler Haftası mesajı

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Engelliler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, haftanın engelli bireylerin toplumda hak ettikleri saygı ve değeri görmeleri için önemli bir fırsat olduğunu açıkladı.

Vali Akbıyık’tan Engelliler Haftası mesajı

10-16 Mayıs tarihleri arası kutlanan ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık yayımladığı mesajında, engellilik, sadece engelli bireylerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, tüm toplumu ilgilendiren güçlü bir dayanışma ve anlayış gerektiren bir yolculuk olduğunu açıkladı.

Çölyak hastalığına dikkat çekmek için etkinlik düzenlendi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü dolayısıyla çölyak hastalığına dikkat çekmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla bir etkinlik düzenlendi.

Öğrenciler kitap hazırlamak için yola çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi (BİLSEM) , 'eğitimde iyi örnekler' yarışmasına Karya Uygarlığı'nı tanıtmayı amaçlayan proje ile katılım sağladı. Proje çalışmaları dahilinde Hisarönü mahallesinde bulunan Kastabos antik kentindeki ‘Hemithea Tapınağı’ nın yol rotasını çıkartmalarının ardından kitap hazırlığına başladı.

Muğla gastronomi turizmine GEKA desteği

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2023 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Muğla Valiliğinin koordinesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığı ile GastroMuğla proje tanıtım toplantısı yapıldı.