Bağış, Haberleri

Bağış, Haberleri

Akdenizli: “birlikte kazandık, birlikte kutlayacak, birlikte paylaşacağız”

Seydikemer’de 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak tekrar belediye başkanı olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vatandaşların kutlama için çiçek ve hediye göndermek yerine Türk Kızılayı’na bağış yapmalarını istedi.

Muğla'daki hastanede “Sensiz Olmaz” kan bağışı etkinliği düzenlendi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Türk Kızılay’ı Muğla Şubesi işbirliğiyle “Sensiz Olmaz” kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Muğla'da 3 yılda 18 böbrek, 14 kornea nakli gerçekleşti

3-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Organ Bağışı ve Doku Nakli Haftası çerçevesinde sağlık kurumlarında değişik etkinlikler düzenleniyor.

Bağışladığı arsaya anaokulu yapıldı

Muğlalı merhum emekli öğretmen çift tarafından okul yapılması için bağışlanan arsaya yapılan Feriha Osman Günsan Anaokulu tamamlandı.

Kızılaydan kan bağışı

Ramazan ayının gelmesi ve kan stoklarının düşmesiyle Türk Kızılay’ı tarafından kan bağış kampanyası başlatıldı.

KERMESTEN ELDE ETTİKLERİ GELİRİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN HARCADILAR

Seydikemer’de Alaçat Ortaokulu öğrencileri okulda düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle aldıkları mamaları Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışladılar.

RESİM SERGİSİNİN GELİRİ ONKOLOJİ BÖLÜMÜNE BAĞIŞLANACAK

Taylandlı Sukanya Chartsook'un resim sergisi, Özer Olgun Kültür Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışı Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, çok sayıda vatandaş ile yapıldı. Sukanya, eserlerinin satışından elde edilecek gelirin P'sinin Fethiye Devlet Hastanesi Onkoloji bölümüne malzeme alımı için bağışlanacağını açıkladı. Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, gelirinin anlamlı bir şekilde kullanılacağından dolayı ressam Sukanya’yı tebrik ederek, tüm Fethiye halkını bu özel sergiye davet etti. Sergi 22 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak.

'Toprağın sözü' satışta

Kaligrafi tekniği ile yazılan Toprağın Sözü adlı çocuk kitabının imza günü, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla yapıldı.

Fethiye’deki İngilizlerden Anlamlı Bağış

Fethiye’de yaşayan Birleşik Krallık vatandaşları örnek bir dayanışmaya imza attılar. Fethiye’de yerleşik, aralarında değişik milletlerden kişilerin de bulunduğu bir grup yabancı, kendi aralarında topladıkları 27.520 TL’yi yangınlarla mücadelede kullanılmak üzere, Fethiye Belediyesi’nde düzenlenen bir törenle AKUT (Arama Kurtarma Derneği) ve MAG (Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği) Fethiye temsilcilerine teslim ettiler.

TOBB Orman Yangınları İçin 50.5 Milyon TL Bağışladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile birlik üyesi oda ve borsalar tarafından orman yangınları nedeniyle toplanan toplam 50 milyon 573 bin 366 TL tutarındaki yardım çeki, Ankara'da düzenlenen törenle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkanı Yunus Sezer'e verildi. Yardım çekinin verilmesi törenine Muğla'daki TOBB üyesi odaların ve borsanın başkanları da katıldılar.