Bahar Beach Haberleri

Bahar Beach Haberleri

Karayiğit ile Çetin Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in oğlu Erdoğan Karayiğit ile Milenay Çetin çifti, Fethiye Bahar Beach’te unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Sonay Akkaya ve Ulaş Naktan, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

GÖZ KAMAŞTIRAN DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER NİKÂHI BAŞKAN OTGÖZ KIYDI

Erva Sultan Türkan ve Mehmet Emin Çalışkan, Bahar Beach'de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşanırken nikahı ise Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz kıydı.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Elif Tokmak ve Sarper Mert Demirel, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

Nikah Ve Düğün Mekanları Hazır

Normalleşme süreci ile birlikte Kovid-19 önlemleri alınarak, nikah merasimleri yapılabiliyor. 1 Temmuz’dan itibaren düğünler de gerekli önlemler alınarak, yapılabilecek. Fethiye’deki açık hava nikah ve düğün mekanları yaklaşık 3 aylık kısıtlamanın ardından açılmaya başladı. Tüm hazırlıklarını tamamlayan Koca Çalış Plajı’ndaki Bahar Beach, Gülizce Organizasyon eşliğinde nikah ve düğün organizasyonlarına gerekli önlemleri alarak, yakında başlıyor. Organizatör Güliz Nalbantoğlu, “Toplu organizasyon yapan firmalar olarak bizim önlemlerimizi almamız ve insan sağlığına duyarlı olmamız gerekiyor. Hazırlıklarımızı tamamladık. Kovid-19 genelgesi doğrultusunda nikah ve düğünler için mekanımızı hazırladık” dedi.