Bakım Ve Onarım Haberleri

Bakım Ve Onarım Haberleri

Ortaca'da yolların bakım ve onarımları yapılıyor

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde bozuk olan yolların tadilatı ve bakım onarımları yapılıyor.

Okullarda bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ara dönemi fırsat bilen idareciler okulların bakım ve onarım çalışmalarını hızla tamamlamaya çalışıyor.

Elektrik Arızası Nedeniyle Bakıma Getirilen Yat Alev Aldı

Muğla Marmaris’te bakıma alınan bir yatta elektrik arızası nedeniyle yangın çıktı. Yat firması çalışanları tarafından kısa sürede müdahale edilen yangın itfaiye ekipleri bölgeye ulaşıncaya kadar söndürüldü. Çalışanların kısa sürede yangını kontrol altına alıp söndürmesi takdir toplarken firma tarafından, personele periyodik aralıklarla yangın eğitimi verildiği öğrenildi.

Dalaman Stadı’na yeni tribün

Dalaman Şehir Stadı’na 500 seyirci kapasiteli yeni portatif tribün yapılması, soyunma odalarının bakım ve onarımı, mevcut tribünün koltuklarının yenilenmesi ve aydınlatması için ihale yapıldı. Yapılan ihale sonucunda ihaleyi kazanan firma imzalanan sözleşme sonrası çalışmalarına başladı.

Dolandırıcılardan ‘Kombi bakım’ oyunu

Menteşe Belediyesi tarafından vatandaşlara gönderilen mesajda, kombi bakım servis hizmeti adı altında arayan kişilere itibar edilmemesi istendi.

Kırsal Mahallelerde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı yol yapım programı dâhilinde 160 Milyon TL’lik yatırımla 10 ilçede toplam 40 mahallede başlattığı 206 km’lik yol çalışmasının 138 km’sini tamamladı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan yol çalışmasıyla ilgili mahalle  muhtarları  Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 

ORTACA’DA YOLLAR YENİLENİYOR

Muğla’nın Ortaca ilçesinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları kent merkezi ve kırsal mahallelerde sürüyor.

ORTACA'NIN KIRSAL MAHALLELERİNDE YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI

Muğla'nın Ortaca ilçesinin merkez ve kırsal mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Çöp konteynerinden 176 bin TL tasarruf edildi

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerinin bakım ve onarımlarını yaparak tasarruf sağlıyor. Son olarak çöp konteynerinden 176 bin TL tasarruf eden belediye, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Menteşe’ye hafriyat ve moloz atıkları için özel araç

Menteşe Belediyesi vatandaşa daha hızlı ve sağlıklı hizmet verebilmek adına araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda belediye bünyesinde çöp kamyonu olarak kullanılan 2011 model kamyon gerekli bakım ve onarımlarının yapılmasının ardından hafriyat ve moloz atığı taşıma aracına dönüştürülerek kullanılmaya başlandı.

Menteşe’de Parklar yenileniyor

Menteşe Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarına yapılan ve halkın sosyal yaşam alanlarının başında yer alan parkların bakımları yapılıyor, zamanla yıpranmış ve eskimiş oyun grupları ile yetişkinler için yapılan spor aletleri belediye ekipleri tarafından yenileniyor. Menteşe TOKİ Konutlarındaki parkların da bakım ve onarımları yapılarak çocukların ve ailelerin kullanımına açıldı.

Tersane sorunu büyüyor

Fethiye’de tersane sıkıntısı gündemde ki yerini korumaya devam ediyor. Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan Fethiye’nin tersane sıkıntısı olduğunu ifade ederek “Gelen yatın yazın pisliğini alıyoruz. Ancak gelen yabancı misafirlerin yatlarının bakımını burada yapamıyoruz. Bu arkadaşlar ise Hırvatistan veya Yunanistan’a gidiyorlar. Bakım ve onarımlarını orada yaptırıyorlar” dedi.

10 kısım demirbaşın bakım ve onarım işleri yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; 2022 yılı 10 kısım demirbaşın periyodik bakım onarım hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 

Marmaris Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor

Marmaris Belediyesi Fen İşleri ekipleri sel felaketinin yaşandığı İçmeler Mahallesi'ndeki çalışmalara ağırlık verdi. Ekipler diğer mahallelerdeki bakım ve onarım işlerine de devam ediyor.

Marmaris Kapalı Çarşı bakımdan geçiyor

Marmaris Belediyesi, Kapalı Çarşı'nın üst tentelerini yenilemeye devam ediyor. Çarşıda çürüyen kısımları bakım ve onarımdan geçiren ekipler bölge esnafının rahat bir kış geçirmesi için çaba gösteriyor.

Yüzme havuzu bakım ve onarımı yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Sah.Shh.Eğt.Mrk.K.Lı Milli Savunma Bakanlığı Msb Bağlıları tarafından, Shrshhokl Ve Eğtmrkklığı 2000-Shv-Bet-100 Albüm Numaralı Çocuk Havuzu Ve 2000-Hav-Bet-098 Albüm Numaralı Yüzme Havuzunun Bakım Ve Onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Yatakhane bakım ve onarımı yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı İlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı tarafından, 306 GM Numaralı Vardiya Yatakhanesinin Bakım ve Onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Bodrum Belediyesi’nden suda yüzde 80 tasarruf

Bodrum Belediyesi, artan hava sıcakları nedeniyle teyakkuza geçti. Park ve bahçelerde kullandığı fıskiye ve damlama sulama sistemi ile yaklaşık yüzde 80'lere varan su tasarrufu sağlayan belediye, aynı zamanda su saatlerinin bakım ve onarımı ve yaşanan patlaklara anında müdahalesi ile su sarfiyatının da önüne geçiyor.

Menteşe Atatürk spor salonu bakım ve onarım işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Menteşe Atatürk Spor Salonu Bakım ve Onarım yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Makine yedek parçaları alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Samsun Büyükşehir Belediyesi Makina İkmal Bakım Ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından, 4 Kısım 111 Kalem Rulman, Konveyör Bant Lastiği, Çelik Örgü Elek, Kırıcı Palet Ve Astar Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Seydikemer Belediyesi yoğun mesaide

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, yol bakım ve onarım çalışmalarına yoğun bir şekilde mesai harcıyor. İlçenin farklı mahallelerinde yürütülen çalışmalar kapsamında; parke, roadmix ve stabilize yol çalışmalarına gece gündüz devam ediliyor

Bina bakım ve onarım işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Dalaman Hava Meydan Komutanlığı tarafından, 006 Gm, Nu'lı Telsiz Vericiler Binası Çatı Yağmur Oluğu, Pencere Değişimi, Dış Cephe Boya Sıva Onarımı Ve Genel Onarımlarının Yapılması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Tersanede çıkan yangın korkuttu

Fethiye’de Karagözler Mahallesi'nde bulunan tersanede çıkan yangın yine korkuttu. Fethiye’deki tersanenin yeni yapılacak bir yat-çekek yerine taşınması için yıllardır süren çalışmalar sonuç vermezken, zor şartlarda devam eden tekne bakım ve onarımları sırasında çıkan olası yangınlar milyarlık teknelerin yanıp kül olmasına da neden oluyor.

Bakım ve onarım hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Devlet Hastanesi -Ayvalık Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, 17 Kalem Bakım Onarım Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Seydikemer’de imar yolları açılıyor

Seydikemer Belediyesi mahallelerin yol stabilizasyon, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Dolmuş ücretlerine yüzde 15 zam geldi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi Toplu Kara Taşıma Şube Müdürlüğü’nün toplu taşıma araçlarının ücret tarifesi değişikliği talebini görüşüp; ulaşım ücretlerine zam yaptı. Fethiye’deki dolmuş ücretleri de 0-10 kilometreyi 3,25 TL’den 3,75 TL’ye çıkarırken; 10-15 kilometre arasını da 3,25 TL’den 4,75 TL’ye yükseltildi. Zam kararı vatandaşlar tarafından tepki çekerken; dolmuş esnafı ise akaryakıt fiyatları, araçların bakım ve onarım giderlerinin artışı nedeniyle zammın kaçınılmaz olduğunu ifade ettiler.

Klima dolandırıcıları yine iş başında

Fethiye ve çevresinde havaların ısınmasını fırsat bilen korsan klimacıların ucuz fiyata bakım ve onarım yapacağız diyerek, çat kapı ev ve iş yerlerine gidip ek masraflar çıkartarak fahiş ücret aldıkları iddia ediliyor. Bu korsan servislerin zaman zaman klimalara zarar vererek para alıp ev ve iş yerlerinden ayrıldıkları da belirtildi. Klima servis yetkilileri, her yıl gerçekleşen bu dolandırıcılık tezgâhına vatandaşların inanmamaları konusunda uyardı. Klima bakım ve onarımlarının Fethiye'deki yetkili servislerce yapılması gerektiğini hatırlattılar.

Garaj çatı bakım ve onarımı yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, 65 MKNZ.P.TUG.K. Milli Savunma Bakanlığı Msb Bağlıları tarafından, 1'inci Ksım İş 1965-Grj-Kar-174 Albüm Numaralı Garajın Çatı Bakım Ve Onarımı / 2'nci Kısım İş- 2003-Grj-Çel-125 Albüm Numaralı Garajın Çatı Bakım Ve Onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Bakım ve onarım hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü(Dhmi) Atatürk Hava Limanı Başmüdürlüğü tarafından, Atatürk Havalimanı Binalarında bulunan orta gerilim trafo ve kesicilerin yıllık bakımının yapılması hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Bakım ve onarım hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, 7 Kısım Periyodik Bakım Ve Onarım Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.