Bakış Açısı Haberleri

Bakış Açısı Haberleri

Başkan Aras: Adil, engelsiz bir Muğla’yı inşa edeceğiz

Muğla Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın katılımıyla Akyaka’da Uçurtma Şenliği düzenledi. Başkan Aras, şenlikte engelli bireylerle uçurtma uçurtup, oyun oynarken şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Oktay: "Marmaris'e Huzuru Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz"

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Beldibi Mahallesi’nde düzenlenen ‘Halk Kürsüsü’ toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Oktay, “Seçim döneminde en büyük projemiz huzuru getirmekti. Bunu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kendi emekleriyle ilk sergisini bu cumartesi açıyor !

Fethiye’de Emekli İlkokul Öğretmeni Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi, 14 Ekim Cumartesi günü açacağı Kişisel Fotoğraf ve Karakalem Sergisi ile ilgili duygu ve düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Proje ile öğrencilerin Jandarma’ya bakış açısı değişti

Muğla'nın Dalaman ilçesi Kapukargın İlk Ortaokulu ve Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte düzenlenen proje sonunda öğrencilerin jandarmaya bakışı değişirken, aralarında kız öğrenciler de dahil olmak üzere jandarma olmak isteyen öğrenci sayısı da arttı.

Güntürk Üstün’ün, 10’uncu Şiir Kitabı Yayınlandı

Yol ve yolculuk temalarını ağırlıklı olarak işlediği özgün eserleriyle son dönem Türk Şiiri’ne yeni ve dinamik bir bakış açısı getiren şair-yazar Güntürk Üstün, onuncu şiir kitabı ile okuyucularının karşısına çıktı. Sidas Yayınları arasında çıkan “Mavilikler Birliğinin Sözcükleri” isimli şiir kitabı sizleri engin denizlerin eşsiz maviliklerine götürecek.

Kansız, “Genel Başkanımız Fethiye’den memnun ayrıldı”

Gelecek Partisi Fethiye 1. Olağan Genel Kurulunda İlçe Başkanlığına seçilen Sadet Kansız, geçtiğimiz günlerde yapılan kongreye gösterilen ilgiye teşekkür etti. Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı ve önemli mesajlar verdiği kongrenin hala Fethiye ve Muğla’da konuşulduğunu ifade eden Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, “Genel Başkanımızın esnaf ziyaretleri, STK’larla yaptığı toplantı, Türkiye’nin sorunlarına bakış açısı halkımız tarafından ilgi çekmiştir. Sayın Genel Başkanımız, Fethiye’den çok memnun ayrıldı. Kongremizi onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.