Barlar Sokağı Haberleri

Barlar Sokağı Haberleri

Başkan Ünlü’den Sezon Öncesi İnceleme

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Yat Limanı, Barlar Sokağı, Kordon Caddesi ve Uzunyalı'da incelemelerde bulundu. Sezon öncesi yapılması gerekenlerle ilgili Fen İşleri Müdürü Özgür Han ve Zabıta Müdürü Metin Kaleminali ile incelemeler yapan Ünlü esnafın da görüşünü aldı.

Sarhoş Katil Barlar Sokağında Yakalandı!

Sarhoş olan katil barlar sokağında yerde sızmış halde bulundu.

Âşıklar Tepesi Yolu Kilitlendi

Fethiye’de Manzarasıyla büyüleyen, Fethiye'de ki birçok vatandaşın buluşma noktası olan Âşıklar Tepesi’ne giden yol, Telmessos Antik Tiyatro’daki konser ile barlar sokağındaki yoğunluk sebebiyle kilitlendi.

MARMARİS’TE ASAYİŞ DENETİMİ YAPILDI

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki yat limanı ve barlar sokağında genel asayiş denetimi yapıldı.

Marmaris barlar sokağında ‘huzur ‘operasyonu

Türkiye'nin gözde turizm kentlerinden Marmaris'te gece saatlerinde huzur operasyonu gerçekleşti. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Barlar sokağı ve liman kısmındaki meknların denetimlerini takip etti, esnaf ile görüştü.

Areena’da Canbay ve Walker’dan konser

Muğla'nın gözde turizm kentlerinden Marmaris'te Barlar sokağında bulunan ClupAreena'da Türk Rap müziğinin sevilen grubu Canbay ve Walker konser verdi. Marmaris'in en büyük açık hava diskolarından olan Areena 'da unutulmaz bir gece yaşandı.

Marmaris’te eğlence sokağa taştı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bayramın ilk günü barlar sokağında eğlence sokaklara taştı.

Club Areena’da yaz konserleri Hande Ünsal ile başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesi barlar sokağının en büyük gece kulübü olan Areena Club'de sahne alan Hande Ünsal, sevilen ve popüler şarkılarını seslendirdi.

Marmaris’in en büyük diskosu Areena Club ‘Yaza merhaba’ açılışı yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Barlar sokağındaki 5 bin kapasiteli en büyük açık hava diskosu 'Areena Club' 'Yaza merhaba' adı altında görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Marmaris polisi barlar sokağında müzik denetimi gerçekleştirdi

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki barlar sokağında Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri müzik saati denetimi yaptı. Saat kuralına uymayan mekanlara ceza yağdırdı.

Marmarisliler Sakiler Grubu ile unutulmaz bir gece yaşadı

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki barlar sokağındaki Club Arena'da sahneye çıkan Sakiler Grubu, mekanı hınca hınç dolduran sevenlerinin kulaklarının pasını sildi.

Marmaris’te hazine arazisini izinsiz işgal eden kafeye işlem yapıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Belediye Marina olarak bilinen ve barlar sokağının girişi olan Barbaros Caddesinde bulunan bir kafe Milli Emlak bölgesinde izinsiz masa sandalye koyduğu için Marmaris Kaymakamlığı'nın kararı ile tahliye edildi.

Marmaris’te konserler başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesi barlar sokağında konserler rap müzik sanatçısı Norm Ender'in konseri ile başladı.

Karaca, yol çalışmaları hakkında bilgi verdi

Fethiye Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısı Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bir tanesi gündem dışı olmak üzere 11 madde mecliste görüşüldü. 5 gündem maddesi oy çokluğu, 5 madde oy birliği ile geçti. Bir madde ise İmar Komisyonu’na gönderildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca devam eden yol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.