Basın Emekçileri Haberleri

Basın Emekçileri Haberleri

Arasta’da Fotoğraf Sergisi Açılıyor

Menteşe ilçesindeki Arasta bölgesinde, Arasta Platformu işbirliğinde düzenlenecek etkinlik kapsamında, Muğla Basın Emekçileri Platformu üyesi gazetecilerin “Haberci Gözüyle Muğla” temalı 23 fotoğrafı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

FTSO, Basın Emekçileriyle Kahvaltıda Buluşarak, Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye’de ve Seydikemer’deki basın emekçileriyle kahvaltıda buluşarak, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye ve Seydikemerde görev yapan tüm basın çalışanlarına teşekkür ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladı.

Müdür Uzun'u Basın Emekçileri Platformu ziyaret etti

Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, göreve yeni atanan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, platform çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

15 Gazeteci "Temel İtfaiyecilik Eğitimi" Aldı

Muğla Basın Emekçileri Platformu ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işbirliğinde ildeki 15 gazeteciye “Temel İtfaiyecilik Eğitimi” verildi.

Basın Emekçileri Platformu’nun Eğitimleri Devam Ediyor

Muğla Basın Emekçileri Platformu tarafından başlatılan meslek içi eğitim seminerleri ve söyleşiler kapsamında; Milliyet Gazetesi Muğla İl Temsilcisi Gazeteci-Yazar Kenan Gürbüz ile söyleşi gerçekleştirildi.

Basın Emekçileri Platformu’ndan Gazetecilerin Tehdit Edilmesine Kınama

Muğla Basın Emekçileri Platformu tarafından Bodrum’da haber takibindeki gazetecilerin ‘silahla vurulmakla’ tehdit edilmesine ilişkin kınama metni yayınlandı.

Basın Emekçileri Platformu protokol ziyaretlerini sürdürüyor

Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ederek, platform ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

BASIN EMEKÇİLERİNDEN TUTUKLU VE HÜKÜMLÜLER İÇİN KİTAP BAĞIŞI

Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce, hükümlülerin topluma kazandırılmasına destek olunması amacıyla başlatılan "Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası"na bağışta bulundu.

FTSO, BASIN EMEKÇİLERİYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye’de ve Seydikemer’deki basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kahvaltılı etkinlikle kutladı. FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tüm basın emekçilerinin, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, başarılar diledi. 

CHP’Lİ ERBAY, “ÇAĞDAŞ DEMOKRASİLERİN GEREĞİ ÖZGÜR BASINDIR”

CHP Muğla Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu üyesi Av. Burak Erbay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Her türlü zorluğa ve baskıya rağmen, halkın haber alma hakkını savunan bütün basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.” dedi.

Ftso, 10 Ocak Gazeteciler Gününde Basın Çalışanları İle Kahvaltı Buluştu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Fethiye’de görev yapan basın emekçileri ile kahvaltıda buluştu. FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı basın çalışanlarının, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.

Başkan Öztürk, basın emekçileri ile kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk basın çalışanları ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya ev sahipliğini MADO kafe yaptı. Sohbet havasında geçen kahvaltıda projeler hakkında da konuşuldu. Böyle bir organizasyonu aslında daha önce planladıklarını fakat yaşanılan olumsuz olaylar nedeni ile ertelemek zorunda kaldıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Aslında çok önceden planlanmış bir kahvaltı organizasyonuydu, 24 Temmuzda gazetelerimizin bayramını yapmak istedik fakat arkasından yangın felaketleri, o günlerde ki yoğun tempo, sizlerinde sahada olması daha sonraki yangınların gelmesi sebebi ile burada kahvaltı yapmak olmazdı. Sizlerde sahadaydınız, bizlerle de zaman zaman orman yangınlarında dağda karşılaştığımız da oldu. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İGD Başkanı Köktener’den Basın Emekçilerine Sonsuz Teşekkür

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Köktener, Muğla ili ve ilçelerinde 9 gündür devam eden yangınlarda doğru bilgi vermek için canla başla uğraşan basın mensuplarına sonsuz teşekkür etti.

“İnternet Yasası çıkarılmadığı sürece bugünü buruk kutlayacağız”

Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, Türkiye'de, basın emekçilerinin sosyal ve ekonomik haklarını güvence altına alan 212 Sayılı Basın Yasası'nın 1961'de yürürlüğe girdiği gün olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.  

Başkan Tokat’ın Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

FTSO, BASIN BAYRAMINDA MEDYA ÇALIŞANLARIYLA BABADAĞ’DA BULUŞTU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Fethiye’de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla, Babadağ’da kahvaltıda buluştu. Kahvaltı sonrasında basın emekçileri yamaç paraşütü pilotlarıyla birlikte Babadağ’dan tandem (ikili) uçuş yaparak, Ölüdeniz manzarası eşliğinde, gökyüzünde ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını’ kutladı.

Büyükşehir Muğla Basınını Çalışan Gazeteciler Günü’nde Bir Araya Getirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde görev yapan basın emekçilerini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde merkez ilçe Menteşe’de bir araya getirdi.