Basın Sektörü Haberleri

Basın Sektörü Haberleri

İnternet Medyası İlan Gelirleriyle Daha Güçlü

Basın İlan Kurumu öncülüğünde basın sektöründe yürütülen dijital dönüşüm çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. İnternet haber sitelerinin resmi ilan yayımlama hakkına kavuşması için gerekli olan yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesinin ardından internet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı.

Demokrasinin Vazgeçilmezi Yerel Medya Tarihin En Büyük Ekonomik Krizini Yaşıyor

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yazılı bir açıklama yaparak basın sektöründe yaşanan ağır ekonomik sorunlarına dikkat çekti. 

Aday Yiğit, Başkan Akbulut’u ziyaret etti

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit beraberinde diğer milletvekili adayları ile birlikte Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u ziyaret etti. Gerçekleşen buluşmada basın sektörünün sorunları ele alındı. 

Bik Genel Müdürü Duran’dan Basın Sektörü Adına Teşekkür

Resmi İlan Fiyat Tarifesinin Tespitine Dair Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

ANADOLU BASININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Anadolu basınının yaşadığı sorunları gündeme getirerek çözüm önerileri üreten ve bu çözümlerin sonuçlanması için yoğun çaba gösteren Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu BİK temsilcileri Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen ile Gazeteciler Cemiyeti (Ankara) BİK temsilcisi Başkan Nazmi Bilgin ve Prodüktörlerin temsilcisi Şevket Karahan, Ekim ve Kasım aylarında basın sektörü adına basın kuruluşları ile basın çalışanlarını ilgilendiren yeniliklere imza atılmasını sağladılar.