Başkan Ahmet Aras Haberleri

Başkan Ahmet Aras Haberleri

Başkan Ahmet Aras, Seki'deki Yağlı Güreşlere Katıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen 31.Geleneksel Seki Yağlı Güreşleri'ne Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da katılım sağladı.

Ahmet Aras'tan Güvenli Seyir İçin Cam Teras Müjdesi Kelebekler Vadisi'nde Yeni Dönem

Genç kızın kayalıklardan düşerek hayatını kaybetmesi, bölgedeki güvenlik önlemlerinin yetersizliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Büyükşehir Belediyesi'nden Sosyal Belediyecilikte Öncü Adımlar

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ahmet Aras öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor, vatandaşları yakından ilgilendiren projeleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği ve hizmete sunacağı projeler ile vatandaşların yaşam kalitesi arttırmayı hedefliyor.

Başkan Ahmet Aras ve 11 ilçe Belediye başkanı Anıtkabir’de

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras Anıtkabir özel defterini imzalayarak “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum” dedi.

Başkan Aras, Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye ekipleri vatandaşların sorunsuz bir Bayram geçirmeleri için hazırlıklarını tamamlarken Başkan Ahmet Aras, Ramazan Bayramını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Bodrum’da Patlayan Su İsale Hattında Büyükşehir Ekipleri Çalışma Başlattı

Bodrum’un Torba Kavşağında içme suyu isale hattında yaşanan patlama sonrası, Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri müdahale etti.

Bodrum Kitap Günleri Başlıyor

Bodrum Belediyesi ve Gümüşlük Akademisi Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek olan “Bodrum Kitap Günleri” tanıtım toplantısı yapıldı. Etkinlik açılışı 27 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’da Herodot Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Başkan Ahmet Aras, “Benim için yaşanacak, hizmet edecek başka bir kent yok"

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başkan Aras, başvuru dosyasını vermesinin ardından parti binası önünde mitingi andıran toplantıda konuştu.

Bodrum’dan, yola çıkan mobil kuaför Malatya’ya ulaştı

Bodrum Belediyesi tarafından Başkan Ahmet Aras’ın talimatıyla Malatya’ya Mobil Kuaför gönderildi

BELEDİYE, DEPREM BÖLGESİNDEN GELEN KADINLAR YANINDA

Bodrum Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program ve ziyaretler düzenlerken Başkan Ahmet Aras, Gaziantep Adam Voleybol Takımı ile bir araya geldi.

BAŞKAN ARAS, AFET BÖLGESİNDEN DÖNDÜ

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin hemen ardından bölgeye giden ve deprem bölgesindeki halka yardımların ulaştırılması için Bodrum Belediyesi Hatay-Arsuz Dostluk Kenti kurulmasını koordine eden Başkan Ahmet Aras, beraberindeki gönüllü grup ve bazı belediye personelleri ile birlikte Bodrum'a döndü. Başkan Aras gelir gelmez bölgedeki gözlemlerini ve yapılan çalışmaları kamuoyu ile paylaştı. 

Türk Fizik Derneği’nden Başkan Aras’a onur ödülü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 37'ncisi düzenlenen Uluslararası Fizik Kongresi başladı. Kongrenin açılış gününde Bodrum Belediye Başkan Ahmet Aras'a 'Kamu Özel Onur Ödülü' verildi.

Başkan Ahmet Aras, personeli İle bayramlaştı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Bodrum Belediyesi Trafo Kafe'de gerçekleşen bayramlaşma programına belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel katıldı.

Bodrum’a heykel değil hizmet lazım

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın açılışını yaptığı sünger heykeli için 2 yıl çalışıldığını ifade etmesi tepkilere neden oldu. Başkan Ahmet Aras, sünger heykelinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, sünger heykelinin 2 yıllık zorlu bir süreçten geldiğini ifade ederek, "İşte bunları yaptıracağız. Bu paralar bunlar için harcanacak. O zaman anlam kazanıyor bu işler" sözlerini sarf etti.

Üreticiler Tarım AR-GE ve Tohum Merkezinde bir araya geldi

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından üreticileri bilgilendirme toplantısı yapıldı. Özellikle Karaova Bölgesi'nde Başkan Ahmet Aras öncülüğünde başlatılan tarımsal kalkınma hamlesi yeni bir boyut kazanıyor.

Sevgililer Günü'ne özel "Müziğin Sesi Açılsın" programı

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen meslek gruplarından olan müzisyenler, Bodrum Belediyesi'nin organizasyonu ile 14 Şubat Sevgililer Günü özel programında seyirci ile buluşacaklar. Salgın günlerinin başından bu yana farklı etkinliklerle yerel sanatçılara destek olan Bodrum Belediyesi, düzenlediği "Müziğin Sesi Açılsın" çalışması ile yerel sanatçılara destek olmayı sürdürüyor. 

Dere Sokak'a neşter vuruluyor 

Bodrum Belediyesi Yarımada genelinde başlatıldığı alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Ahmet Aras: "Dere Sokak su taşkınlarından kurtulacak." dedi.