Başkan Mehmet Oktay Haberleri

Başkan Mehmet Oktay Haberleri

Marmaris’te Merhum Başkanlar Anısına Lokma Dağıtıldı

Marmaris Belediyesi, eski belediye başkanlardan İsmet Karadinç’i ölüm yıl dönümünde unutmazken, Karadinç ve vefat eden diğer belediye başkanlar anısına lokma dağıttı.

Başkan Oktay, Sabah Sporuna Katılan Kadınlarla Kahvaltıda Buluştu

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, belediyenin ücretsiz olarak düzenlediği sabah sporuna katılan kadınlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Başkan Oktay muhtarları ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Marmaris’te görev yapan muhtarı ağırladı. Başkan Mehmet Oktay muhtarlara seslenerek, “Zor günleri birbirimize destek olarak ve güvenerek atlattık" dedi.

Başkan Oktay 200 sporcuyla birlikte pedal çevirdi

17. Gökova Bisiklet Turu kapsamında 200 bisikletli Marmaris Belediyesi tarafından Burunucu Macera Parkı’nda ağırlandı. Grup ilçeden ayrılırken Başkan Mehmet Oktay da bisikletiyle gruba eşlik etti.

Kaymakam Kaya, Başkan Oktay ile görüştü

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mehmet Oktay ile görüştü.

Mahalle iftarları Taşlıca’da sonlandı

Marmaris Belediyesi’nin düzenlediği mahalle iftarları 14 yerde yapıldı. Başkan Mehmet Oktay son olarak Taşlıca Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yangın kontrol altına alındı

Marmaris’te çıkan yangın kontrol altına alındı. Hisarönü Mevkii Bördübet Amazon Koyu’nda 21 Haziran günü akşam saat 20.00 sıralarında çıkan orman yangını yapılan müdahaleler sonrasında kontrol altına alındı. Kontrol altına alınan yangın sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay açıklamalarda bulundu.

Kaçak yapıların yıkılmaması ile ilgili açılan soruşturmaya başkanlardan yanıt

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun Mahallesi’nde imara aykırı bir yapının yıkılmaması ile ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından açılan soruşturma kapsamında geçmiş dönem Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve mevcut Başkan Mehmet Oktay açıklamalarda bulundu.