Başkan Oktay Haberleri

Başkan Oktay Haberleri

Başkan Oktay, Yaralanan Personelin Arkadaşları İle Görüştü

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada yaralanan ve İzmit'te tedavisi devam eden belediye personeli Yener Durmuş'un mesai arkadaşlarını ziyaret etti.

Başkan Oktay, Urfalı Öğrencilerin İsteğini Kırmadı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Şanlıurfa’ya bağlı Haliliye ilçesinde bulunan Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mektubuna kayıtsız kalmadı.

Marmaris'te son belediye meclis toplantısı yapıldı

Marmaris Belediye Meclisi’nin 2019-2024 dönemi son toplantısında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Kimsenin kalbini kırmadan, bel altı yaklaşmadan, dürüst bir şekilde görevimizi ifa etmeye özen gösterdik. Herkese sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi. Muhalif meclis üyeleri de Başkan Oktay’a teşekkürlerini sundu.

Başkan Oktay, Sabah Sporuna Katılan Kadınlarla Kahvaltıda Buluştu

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, belediyenin ücretsiz olarak düzenlediği sabah sporuna katılan kadınlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Başkan Oktay'dan Yılbaşı Mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yeni yıla görevi başında giren doktor, hemşire, jandarma, polis, nöbetçi eczaneler, itfaiyeciler ve zabıta personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2024’e ise Çetibeli Karakolu’nda asker ve polislerle girdi.

Başkan Oktay esnaflarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yılın son mesai gününü esnaf ziyaretlerine ayırdı. Sevgi Yolunda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Oktay, herkese mutlu bir yıl diledi.

Başkan Oktay, “2024 umudun yılı olacak”

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 2023 yılında birçok acıyla yüreklerimizin yandığını belirterek, “2024 yılının acıları dindirip güzellikler getirmesi umuduyla tüm vatandaşlarımıza barış, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Marmaris’te özel çocuklar, Başkan Oktay’la yeni yılı kutladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, özel çocuklarla beraber 2024 yılını erken kutladı.

Başkan Oktay, gazi ve şehit yakınlarını unutmadı

Marmaris Belediyesi, yeni yıl öncesi ilçede yaşayan gazileri ve şehit yakınlarını ziyaret etti. Kıbrıs Gazisi Tamer Demirkesenler’in ziyaretine Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı.

Başkan Oktay, Küçük Kızın İsteğini Kırmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Çıldır Mahallesi’ndeki Acı İncir Parkı’na, ortaokul öğrencisi Öyküm’ün isteği üzerine, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni oyuncaklar monte edildi.

Başkan Oktay: "Marmaris'e Huzuru Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz"

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Beldibi Mahallesi’nde düzenlenen ‘Halk Kürsüsü’ toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Oktay, “Seçim döneminde en büyük projemiz huzuru getirmekti. Bunu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Oktay, Hisarönü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Hisarönü Mahallesi’ndeki ‘Halk Kürsüsü’ toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Oktay’dan Öğretmenler Günü mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Oktay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Oktay minik öğrencileri ağırladı

Anaokulu öğrencileri Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret etti.

Başkan Oktay'dan 10 Kasım mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Oktay, Konsolos Voronin'i ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Ukrayna Antalya Konsolosu Oleksandr Voronin’i ağırladı.

Başkan Oktay, “En büyük bayramımız kutlu olsun”

 Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılını ve tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı. Başkan Oktay, “Tüm halkımızı Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağımız fener alayı ve Mehmet Erdem konserine bekliyoruz” dedi.

Başkan Oktay 'Veda' filmini vatandaşlarla birlikte izledi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla 'Veda' filmi mahallelerde gösterilmeye başlandı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay da filmi Hisarönü Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte izledi.

Başkan Oktay muhtarları ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Marmaris’te görev yapan muhtarı ağırladı. Başkan Mehmet Oktay muhtarlara seslenerek, “Zor günleri birbirimize destek olarak ve güvenerek atlattık" dedi.

Başkan Oktay 200 sporcuyla birlikte pedal çevirdi

17. Gökova Bisiklet Turu kapsamında 200 bisikletli Marmaris Belediyesi tarafından Burunucu Macera Parkı’nda ağırlandı. Grup ilçeden ayrılırken Başkan Mehmet Oktay da bisikletiyle gruba eşlik etti.

Başkan Oktay, “Sizlere yürekten inanıyoruz”

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü U-18 Voleybol Takımı Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Oktay’dan kurs için destek talebi

Anadolu Medya Buluşması için Marmaris’e gelen gazetecilere birer mektup yazan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, turizm ara eleman kursunun duyurulması için destek istedi.

İskandinav pazarı için çalışmalar sürüyor

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve turizm bileşenlerinin İskandinav pazarı için görüşmelerini sürdürüyor.

Başkan Oktay, İlçe Emniyet Müdürü Öztürk’ü Ağırladı

Marmaris Emniyet Müdürü olarak atanan Aycan Çakır Öztürk, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı makamında ziyaret etti.

İkinci Halk Ekmek Büfesi Açıldı

 Marmaris Belediyesi ilçenin 2. Halk Ekmek Büfesi’ni Beldibi Mahallesi’nde hizmete sundu. Başkan Oktay Halk Market ve 2. Halk Kafe’nin de kısa bir süre içinde açılacağını müjdeledi.

Başkan Oktay, Komutanları Ağırladı

Preveze Deniz Zaferi’nin 485. yılı dolayısıyla Marmaris Limanı’nda halkın ziyaretine açılan TCG Tufan Gemisi’nin komutanları Marmaris Belediyesi’ne makam ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Oktay: “Ayağınıza taş değmesin”

İtfaiye Haftası dolayısıyla Marmaris İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay doğal afetlerde ve yangınlarda özveriyle çalışan tüm itfaiye personeline teşekkür etti.

Başkan Oktay’a plaket

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı makamında ziyaret eden Marmarisli genç iş adamları plaket takdim etti.

Kaymakam Kaya, Başkan Oktay ile görüştü

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mehmet Oktay ile görüştü.

Başkan Oktay, Aksaz Deniz Üs Komutanı Eski'yi ağırladı

Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret etti.