Baskını Haberleri

Baskını Haberleri

Ana isale hattı patladı, yollar göle döndü

Torba Mahallesi'nde ana isale hattı patladı, yollar adeta göle döndü. Yolda trafik akışı alternatif güzergahtan kontrollü olarak sağlanıyor.

Marmaris’teki eve uyuşturucu baskını

Muğla’nın Marmaris ilçesinde uyuşturucu imalatı yapılan evde çok sayıda uyuşturucu madde ve üretimde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Muğla’ya Sel, Su Baskını Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’da Pazartesi gününden itibaren şiddetli yağış ve fırtına uyarısı yapıldı.

Muğla’ya Gök Gürültüsü Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren Muğla genelinde gök gürültülü ve sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Muğla’yı Uyardı, Sel, Dolu, Hortum Riski Var

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu geceden itibaren Muğla genelinde yaşanacak yağış nedeniyle sel, dolu, su baskını ve kıyı kesimlerde hortum riskine karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Milas'ta Garaj İçinde Drift Yapan Sürücüye Polis Baskını

Muğla'nın Milas ilçesinde köy garajı içerisinde drift yapan bir sürücüye polis baskın yaptı. Sürücünün ehliyetine el koyulurken, araç trafikten men edildi.

Uyuşturucu baskınında 1 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 598 gram toz esrar ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

Gelişigüzel atılan çöpler taşkına sebep oluyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dere yataklarına ve sokaklara atılan çöpler, yağış anında mazgalları tıkıyor.

İş yerlerini su bastı, araçlar hasar gördü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlar hasar gördü.

Jandarmadan ruhsatsız silah baskını

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir ikamete yapılan operasyonda cephanelik ele geçirildi.

Marmaris Belediyesi su baskınlarının önüne geçecek

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaz boyunca kış aylarına yönelik çalışmalar gerçekleştirirken, Armutalan ve İçmeler Mahallelerinde yağmursuyu alt yapı çalışmaları yapıldı.

Marmaris’te sağanak yağış sonrası kapalı çarşıyı su bastı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan şiddetli yağış uyarısının ardından dün akşam saatlerinde başlayan ve ara ara hızını arttıran yağmur yağışı, Muğla’nın Marmaris ilçesinde etkili oldu. İlçe merkezinde bulunan Kapalı Çarşı, yağış sonrası su altında kaldı.

JANDARMA UYUŞTURUCU BASKINI YAPTI EVDEN TARİHİ ESER FIŞKIRDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir eve uyuşturucu baskını düzenleyen Jandarma ekipleri yaptıkları aramada uyuşturucunun yanı sıra 250 adet tarihi eserde ele geçirdi.

MUĞLA’DA HAZİNE AVCISINA JANDARMA BASKINI

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde hazine avcılığı yapan bir şahıs yapılan operasyon ile yakaladı.

KAYMAKAM KARAMAN, ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI İNCELEMELERDE BULUNDU

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Kahraman, dün akşam başlayan ve gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrasında meydana gelen su baskınından zarar gören, evler ve seralarla ilgili bilgi aldı.

KAÇAK KAZIYA JANDARMA BASKINI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak kazı yapan 2 define avcısı, jandarma ekiplerinin operasyonuyla suçüstü yakalandı.

Dalaman polisinden seraya uyuşturucu baskını

Muğla'nın Dalaman ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda sera içerisinde kenevir bitkisi ve esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

METOROLOJİ’DEN UYARI: SEL VE SU BASKINI OLABİLİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Bu iller arasında Muğla’da bulunuyor. Yapılan tahminlere göre Fethiye’de Pazartesi’den Perşembe’ye kadar kuvvetli yağış olacağı belirtilirken, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olunması istendi.

Fethiye’de lüks villaya uyuşturucu baskını

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda biri ABD uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

‘Gönüllü İtfaiyecileri’ hazır

Muğla'da ev, iş yeri, araç yangını, trafik kazası, kurtarma olayı, su baskını gibi itfaiyeyi ilgilendiren olaylarda gönüllü itfaiyeci olmak isteyenler verilene eğitimler tamamlandı.

Marmaris derelerinden 4 Bin ton balçık çıktı

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Marmaris'te şehir içinde su baskını ve kötü kokuların önüne geçmek için dere temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Otelde Uyuşturucu Baskını

Muğla İl jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile kullanımı ile mücadele kapsamında Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi’nde bir apart otele baskın yapıldı.Yapılan baskında gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bodrum’da beklenen yağış başladı

Muğla'nın Bodrum'da ilçesinde aralıklarla sağanak yağış etkili oluyor. Ekiplerin, sel ve su baskını ihtimaline karşı teyakkuza geçtiği bildirildi.

Meteoroloji uyardı, kar bekleniyor!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Pazartesi gününden itibaren Karadeniz üzerinden gelecek aşırı soğuk hava nedeniyle bölgemizde beklenen yağışların yüksek kesimlerde kar şeklinde olması beklenirken olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşın dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Muğla Jandarma’dan Uyuşturucu Baskını

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Milas’a bağlı Damlıboğaz Mahallesi Sarıçay Deresi Mevkii’nde yasa dışı olarak kenevir dikimi yapan Ü.A. ve U.K. isimli şahıslar yakalandı. Baskında yakalanan 17.660 kök kenevir bitkisi yakılarak imha edilirken şahıslar gözaltına alındı.

“Tedbirsizlik ve ihmal felaket getirdi”

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ve Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile birlikte, sel ve su baskını yaşanan Marmaris’in İçmeler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Erbay, Marmaris’te yaşanan sel ve su baskınlarının nedeni olarak gerekli tedbirlerin alınmaması ve ihmalleri işaret etti.

Narkotikten gece baskını 1 gözaltı

Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri gece saatlerinde düzenledikleri operasyon ile bir şüpheliyi yakaladı.

Jandarmadan otele uyuşturucu baskını

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otel işletmecisi ile otelde kayıtsız kalan şahıs, 'Uyuşturucu madde ticareti' suçundan gözaltına alındı.

Şafak baskınında 2 tutuklama

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucuya geçit verilmiyor. Uyuşturucu madde tacirleri, Fethiye’ye girdikleri anda karşılarında narkotik polisini buluyor. Narkotik ekipleri, son yaptıkları Şafak baskınında, 1 kilograma yakın esrar maddesi ele geçirdi. 

Narkotik ekipleri şafak baskınında 1 kilo esrar maddesi ele geçirdi

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince Fethiye’de uyuşturucuya geçit verilmiyor. Uyuşturucu madde tacirleri, Fethiye’ye girdikleri anda karşılarında narkotik polisini buluyor. Narkotik ekipleri, son yaptıkları Şafak baskınında, 1 kilograma yakın esrar maddesi ele geçirdi.