Bayrak, Haberleri

Bayrak, Haberleri

Bodrum’u heyecanlandıran yarış sona erdi

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 gün boyunca süren otomobil yarışında Ali Türkkan-Oytun Albayrak Genel klasman 1’incisi oldu. Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. 7’den 70’e insanların akın ettiği yarışlar ödül töreniyle sona erdi. Jandarma 185. yılına özel etabında en iyi zamanı yapan Türkkan-Albayrak, jandarma özel ödülünü de kazanırken, ekip aynı zamanda sınıf 3 birinciliğinin de sahibi oldu.

Fethiye'de sağlık personelleri yamaç paraşütü yaptı, Türk bayrağı açtı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde  “Acil Sağlık Hizmetleri Haftası'nı” acil sağlık merkezi çalışanları  yamaç paraşütünde Türk bayrağı açarak kutladı.

Datça Ülkü Ocakları Murdala Adası'nda Türk Bayrağı'nı dalgalandırdı

Muğla'nın Datça ilçesinde Ülkü Ocakları öncülüğünde Murdala Adası'nda yapımı tamamlan bayrak direklerine Türk bayrağı ile ülkü ocakları bayrağı göndere çekildi.

Bayraklarla süslenen gezi tekneleri renkli görüntüler oluşturdu

Kaunos Antik Kenti’nde bulunan Kaya Mezarlarının en güzel görünürlüğü sunduğu Ortaca İlçesine bağlı Dalyan Kanalında Cumhuriyet Bayramı Coşkusu farklı yaşandı.

100 Metre Uzunluğundaki Türk Bayrağı, Seydikemer’in Sokaklarını Süsledi

Binlerce yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası olan, destansı mücadelemizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı Seydikemer’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşın katılımıyla yapılan Kortej Yürüyüşünde 100 metrelik dev Türk bayrağı omuzlarda taşındı.

TÜRK KRİPTO PARASI DÜNYA PİYASASINI SARSACAK

İş insanı Muhsin Bayrak’ın 2021 yılında kurduğu teknoloji alanında ki ilk yatırımı olan Abstocks kripto alım satım platformunun yüzde 60’nı Dubainin kurucu ailelerinden El Maktum ailesine sattığı öğrenildi.

MADNASA TÜRKBÜKÜ'NE İNGİLİZ VE ORTA DOĞU PAZARINDAN TALEP YAĞIYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yatırımlarını sürdüren AB Grup Holding, 1 Ağustos itibariyle projelerini tamamladığı Madnasa Türkbükü'nde yaşamı başlattı. Bu çerçevede, başta İngiltere olmak üzere orta doğunun çeşitli ülkelerinden yabancı uyruklu vatandaşlara satış yapıldığını söyleyen AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Muhsin Bayrak, " Madnasa Türkbükü'nde Ağustos itibariyle yaşam başladı. 20 gündür inanılmaz bir canlılık ve inanılmaz bir talep var. Helikopter ile 2 müşteri evlere bakmaya geldi. Dünyanın gözü şuan Bodrum'da " dedi.

MAVİ BAYRAK EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Şehit Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli bünyesinde Büyük Samanlı Koyu, geçtiğimiz aylarda Mavi Bayrak almaya hak kazanmıştı. Bu kapsamda idareciler ve çalışan öğrencilere eğitim semineri gerçekleştirildi.

Marmarisli vatandaşlar yanan tepeye Türk Bayrağı dikti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar kendi imkanları ile bayrak, demir ve malzeme alarak 600 metre yüksekliğindeki tepeye Türk Bayrağı dikti.

Chelsea’yi almak için kolları sıvadı

İş adamı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea'yi satın almak için Rus milyarder Roman Abramovich'le görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Chelsea'yi almak için tüm hazırlıkların tamamladıklarını Perşembe günü Chelsea yöneticileriyle masaya oturacaklarını söyleyen Bayrak, 'Londra'da Türk bayrağını dalgalandıracağız' dedi.

Fethiye Nev Eda Müzik Topluluğu 3. Yılı kutlamasında bir araya geldi

Fethiye Nev Eda Müzik Topluluğu, 3. yılını pasta keserek kutladı. Topluluk üyelerinin buluştuğu 3. Yıl kutlama etkinliğinde konuşan Koro Şefi Adnan Albayrak, “Kuruluşumuzun 3. Yılı… 3 yıl önce kurulduk ama bunun 1,5-2 yılında çok fazla bir araya gelemedik. Daha çok yeni bir ekibiz. İnşallah hep beraber müzik dolu bir yıl yaşayacağız” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Bağlı Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürlüğünden Seydikemer’e Ziyaret

Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak ve İmar Planlama Şube Müdürü Cem Dedeş, Bölge Planlama Şube Müdürü Nilüfer Çabalar Bayrak, Yatırımlar Şube Müdürü Soner Yılmaz, özel koruma alanları içerisinde yer alan Karadere, Karaköy ve Kumluova mahallerinde bölgenin gelecek yatırım ve planlamaları için incelemelerde bulundular.